Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Ez nem tusom ,hogy jön ide , akkor is gáz ,hogy egy világhírű müsorban ilyet megtesz egy ilyen premium gyártó.Minden egzotikus kocsival vannak problémák , de ez akkor is durva..
U.i.: A ferráris videot láttam, és az azért füstölt el mert aki vezette azzal tölti a napjait (a ferrari alkalmazza) ,hogy tönkre tegye, igy tesztelik őket ,hogy mit tudnak -
-
Soak
veterán
én fifth gear-t néztem , attól ,hogy a topgearnek tetszett attol még nem biztos ,hogy jó mert a teszterek az összes autóról (egy-két kivételtől eltekintve) a végén jókat mondtak.a 5th gearban az volt amit elmondtam, ha egy ilyen premium gyártó ezt megcsinálja ...az no comment
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest