- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #247572 üzenetére
Ezek gyáriak? Olcsónak ezeket sem mondanám
Amúgy seat kupakot is találtam, csak abban a méretben nem ami nekem kellett volna
Más: most jobb oldali elektromos ablak kapcsolót vadászok, a gyári 41 eFt, kedvességgel beszerelve 35 eFt, na ebből kellene nekem 2db. Találtam jófogáson, 21eFt/db, írtam embernek, sajnos már nem annyi, 27,7eFt. Bontóban nincsen, de mivel típus hiba, bontott nem is kellene. A kormányra való gombsor meg 65 eFt, kedvességgel beszerelve 51eFt. Rendeltem inkább egy komplett kormányt 50 eFt-ért hibátlan bőrözésel, iszonyat árak vannak gyári alkatrészekre -
válasz
radi8tor #247563 üzenetére
Gyakorlatilag verseny folyik az ekkora teljesítményű invertertesztpadok kibérléséért a fejlesztési piacon.
Szerintem volt az az inverter a kezemben, kötöttem be, teszteltem, meg elpukkanni is láttam belőle egy 30000 eurós preproduction mintapéldányt, nem az inverter hibájából.
Elég bika cucc.
Érdekes, hogy a 400V rendszerfesz ami 2 éve sztenderd volt ma már hirtelen 800 minden
És sorra kérik a gyártók az emelt feszültségű Robustness teszteket, 5-10%-okat akarnak emelni tavasszal 450-et kellett próbálni, tegnap 940-et!!! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
radi8tor #247520 üzenetére
Se használtan, se újonnan nincs már Weatherproof. Ahelyett van Seasonproof. Csak nem tudom, hogy mi a sláger. Kínai linglongot nem akarok venni nyilván. A család élete többet ér ennél.. még a jelenlegi infláció mellett is.
Muszáj kölcsön kérnem, hogy hó közepén ekkora összeget ki tudjak fizetni, de ez már off.
Kár, mert amúgy téliből nyáriból még találtam is volna 1 db-ot használtan, de az meg megint nem jó nekem a másik kettő 4évszakos mellé.
-
-
-
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
radi8tor #246992 üzenetére
Online frissítés most is már működik, hetente 1-2 alkalommal frissül valami. Viszont -gondolom- nagyobb módosításokat nem mernek így leküldeni, mert HW csere is lehet a vége. Pl. tavaly nyáron egy állandósult, de apró hibajelzés miatt újrahúzták a szoftvert. Ennek az eredménye az lett, hogy karácsonyfát mutatott a műszerfal (mindenre hibát dobott). Gyártói útmutatás alapján diagmodult kellett cserélni és onnantól kezdve helyreállt a rend. De egyébként hibás HW nem volt az autóban, csak valami kompatibilitási gond lehetett szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #246947 üzenetére
Ferrari 296 GTB tulajok előnyben: [YT vidijó]
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #246688 üzenetére
Én még a 2M Ft-os seat ibizára is fizettem cascot, spóroltam vele 750eFt-ot
Jut eszembe ma néztem Kaposváron pár autót, 5ből 4 jégkáros volt, szóval csak óvatosan és persze egyiknél sem volt jelezve a hirdetésben
Az utcákon sétálva is szinte minden autót elvert a jégahogy látom sokaknak nincs cascoja
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
radi8tor #246628 üzenetére
Maps is ilyen lenne de nem értem. Egy egyszerű 2-3 kanyarból álló út helyett városnézésre vitt és egy sima visszafordulást párhuzamos utcákon nagyobb kerülővel vitt volna aztán csak az első utcán kellett volna befordulnia a 3.helyett.
Gyorsan le is kanyarodtam, mert néztem ez mi a szart kever.
-
-
Ck.
addikt
válasz
radi8tor #246607 üzenetére
És hol van az a bizonyos zóna határ? Komolyan nem kell minden egyes utcában külön jelezni? Régen ilyen biztosan nem volt, tény hogy 1x éve nem élek Magyarországon, csak látogatóba járok. Ha a zóna képzeletbeli átmérője tegyük fel 5-10 km, akkor elég a két végpont között egy-egy tábla és sehova máshova semmi nem kötelező? Ezt mégis hogyan vegye észre a halandó ember?
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #246389 üzenetére
Nekem nem jó a felni, de ilyet is néztem és a súlyát szeretném tudni
Tsebacsi:
http://kaposvarmost.hu/hirek/kozelet/2022/10/27/atlagsebesseg-alapu-merest-terveznek-a-67-esen.html -
válasz
radi8tor #246335 üzenetére
Nem vagyok egy teljes szabály követő, gyorsan hajtok, átmegyek a sárgán (piroson sosem), de szerintem értelmesebb ép eszű ember, egyes dolgokat nem tesz meg… ez spec nagyon a toptop pont.
Olaszországban volt 2 alkalommal olyan, hogy 1-1 pohár bor után vezettem… de itthon a hazai gondolkodással nem csodálom ezt nem engedik… mi lenne ha engedékenyebb lenne a rendszer. -
válasz
radi8tor #246281 üzenetére
nem mondanam, hogy rossz a halozat, de az biztos, hogy nem kepes mar kiszolgalni onmagaban az uj csatlakozasi igenyeket, sem termeloi (napelem), sem fogyasztoi oldalon (ugye a bejelentett oriasi fogyasztasu akksigyarak). nem veletlenul vezettek be korlatozasokat a csatlakozasokra, csak bizonyos feltetelek teljesulese eseten tudsz mar pl. uj naperomuvet a halozatra kotni (a nagy ipari napelemparkokra gondolok. a kapacitasuk meg nem is olyan kicsi, boven meghaladja mar paksot
de mar egy honapja kulfoldon elek, nem vagyok annyira tisztaban az otthoni dolgokkal. magyarul si nehezen jutnak eszembe a szavak, meg meg miket szokas ilyenkor mondanu?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor #246284 üzenetére
Q5 vs Q7 viszonylatban lehet itt a gyárilag elérhető off riad okosságok a perdöntők, Cayenne cuccok mondjuk még többet tudnak ha jól rémlik.
Érdekes lenne, ha egyik prémium gyártó beleállna és csinálna pickupot, bár az X osztály is befuccsolt
Nekem ez kéne, csak dízel (netán +PHEV)Mercedes E-Klasse All-Terrain 4x4² (2017) prototype, portál tengelyekkel.
-
brumi1024
veterán
-
válasz
radi8tor #246099 üzenetére
Arra is tudnék sorolni ezerféle megoldandó problémát EU szerte, de felesleges, és nem vagyok olyan passzban hogy nyomdafestéket tűrően fogalmazzak...
Örülök a fejlődésnek, de ésszerű keretek között!#246100BigBlackDog: Mennyire nem mondtál/kérdeztél hülyeséget!
Alig tudni valamit a Toyota robbanómotoros hidrogén autójáról, hogy annak milyen károsanyag kibocsájtása van, pedig az az ötleg aztán nekem nagyon bejön, ha lenne normális hangú, elvben rendesen "tankolható" autó de tizedannyira lenne káros csak, mint a mostaniak.
-
krono.
tag
válasz
radi8tor #246026 üzenetére
Egyébként érdekes autó, én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fogunk látni olyan elektromos sportautót, aminél nem a lóerő meg a gyorsulás a húzóerő, hanem minden más. Biztos jók ezek is, de elérhetetlen kategória a hétköznapi ember számára, jó lenne valami játékos kisautó, hot hatch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest