- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #117080 üzenetére
Kb. Komplett vezérlés, olajcserék (én még a váltóban is cseréltetném), szilentek, futómű egyéb részei, gumik. Phúú. Az 540i (ami hasonló jó buli volt mint Mágus S8-a, just sayin'
) mikor megnézettük is bekért volna legalább 1 misit (vagy kettőt) mire mindent rendbetettünk volna benne. Francba kéne egy időgép és annyi mindent másképp csinálnék
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #116920 üzenetére
Ez lehet attól is függ, hogy "kik" hajtanak a pályán, Frankfurt környékén (A3/A5-ös autópályákon pl.) azért egyre többször találkozni olyannal, aki bealszik, beragad a belsöbe, vagy épp behúzódik szó nélkül eléd.
A morál még így is jobb, mint otthon szerintem is, de azért létezö dolog itt is. -
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #116872 üzenetére
És le is tettem róla
Amúgy akkor elkezdtem követni a fb csoportját és televolt ezzel hasonló problémákkal, el is engedtem a dolgot.
Mondjuk duster ettől kicsit jobb, ott sokkal kevesebb hibáról számoltak be.
A FIAT tipo kicsit gyanus, mert hyundai kia csoportban sokkal több hibával találkozok, mint ott, igaz csak 2016- tól van tipo. -
válasz
MunezXBK #116578 üzenetére
De van, csak itthon azt mutatja, hogy nincs készleten.
Német oldalon van, de ők nem szállítanak nagy méretű csomagokat hozzánk. (WICHTIG! Versand von Sperrgut in Länder die hier nicht aufgelistet sind, ist leider nicht möglich.)(#116576) Integrale: ott még nem, de ahogy nézem ez ilyen ebay jellegű oldal. Nem igazán felhasználóbarát a felülete. Cikkszám alapján nem találtam ott.
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #116549 üzenetére
igen, de nem élesben, hanem szárazon, hogy ne akkor vakarózzak amikor elakadtam, vagy nem jól csináltam valamit, vagy nem tudom mit rontottam el, de elég nehezen tudtam felrakni
Ez pont azért tetszett meg, mert könnyű felrakni (legalábbis annak tűnik)
ilyenem van -
EQMontoya
veterán
válasz
MunezXBK #116482 üzenetére
Csak linkeld magad. Aztan linkeld a kovetkezo linket. Aki tizedszer b... el, annak az lesz buntetese, hogy 10 linket kell vegigkattintania.
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #116446 üzenetére
+1 olcsóbb én mindig kint szoktam megvenni az első kúton, és tankolni is inkább Ausztriába szoktam, de azt már beljebb, mert határ mellett drágább
Johnny_vT: Ausztriában fix áras mindenhol ugyanannyi volt eddig legalábbis ahol vettem, Ft-ban meg mindig drágább voltMás: legdögösebb KIA (DUB átépítés a a Las Vegas-i SEMA tuningshow-ra)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
MunezXBK #116446 üzenetére
Azért csak óvatosan. Mi múltkor a szlovák-cseh határon szívtuk meg az első kúttal. Gurulunk be, előtte jó nagy kamionparkoló és hatalmas tábla hirdeti, hogy VIGNETTE. Megállunk, megvesszük (14 EUR, hű bazze, ez máskor is ennyibe került?), majd gurulunk tovább. A pihenő túlsó végén a benzinkút épületében meg ott egy másik árus, aki 12-ért osztogatta. Nettó tanulópénz
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
-
szőröscica
addikt
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #114913 üzenetére
A nem kevés, és az errefelé nehezen számosítható tényezők, az eladási adatok viszont publikusak. Szóval ezt így nehéz érvként elfogadni.
És bitpork: Ácsi, ez szezon-fazon. Valamiből legyártok 5-öt, és nincs végtelen+5 gyáram szerte a világban, nyilván sokkal drágábban adom az alkatrészt. Egy M5-be, vagy egy Ghiblibe került többe a fék fejlesztése? Nyilván az M5, nagyságrendekkel. Viszont mivel nagyobb darabszámban adják, és van mi hozzon a konyhára nem az alkatrészárakon kell behozni. Te gyakran cserélsz amúgy 300+ lóerős Audiban/BMW-ben fék szettet márkaszervizben?
Sztori: ismerős vett egy motort az arányok kedvéért 400-ért. Belementek, elesett, összetört az első műanyagrész. A Suzuki 1.2 milliós alkatrészárat mondott rá a biztinek. Ettől magasabb kategóriás lesz a motor? Nem nincs ráállítva a gyártósor ennek az alkatrésznek a tömeggyártására. A NEM fenntartási költség befolyásolja azt, hogy egy autót milyen kategóriába pozícionált a gyártó. Ez egy mellékes tenyező.
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #114903 üzenetére
Már miért ne lenne egy kategóra? 22 körül vannak a dízel Ghiblik, az 5ös is annyi extrázva 3 literes motorral (40d pl). A csúcs Ghibli 34, 2 millióval olcsóbb, mint az M5 extrázatlanul. Biztos prémiumabbnak hiszi magát a Maserati, de ez egyrészt nem érződik, másrészt az ár sem mutatja.
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #114195 üzenetére
Oraberben vagy napidijban nyomod?
Anno dolgoztam napidijaskent auto osszeszedokent hat kb hetenkent romlott a helyzet mert egyre tobb volt az auto. En azutan szalltam ki ,hogy voltak olyan napjaim mikor 7-kor mar uton voltam az elso autoert es 22-kor raktam le az utolsot...
Mondjuk anno nyelvtanulas mellett relative jo penz volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #113492 üzenetére
Bezzeg amikor még dolgoztál is, nem csak pózoltál, hogy legyen like...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest