- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MunezXBK #134283 üzenetére
Erre majd térjünk vissza akkor, ha nem lesz rozsda rajta
(meg horpadás)
Tegnap ment mögöttem/előttem egy Golf vagy Polo GTI, na annak a kipufogója szépeket durrogtatott. Gondoltam is magamban, hogy szép hangja van a 6 hengeres dízelnek, de ott a 6 hengeres benzinmotor ideálisabb lett volna -
dethroner
veterán
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
MunezXBK #133378 üzenetére
Az én jogsimon konkrétan nincs lejárati dátum. 14,5 év múlva küldenek egy levelet, hogy ideje megújíttatni? Vagy hogy kell ezt elképzelnem?
A motor kategóriát reméltem, hogy a vizsgaközpontból egyenesen a német hatóságon keresztül be lehet íratni a német jogsiba. Hiszen a megújíttatásnál is csak lekérdezték az otthoni adatbázisból, hogy mim van és már nyomtatták is az újat. De akkor ez felejtős...
-
válasz
MunezXBK #132760 üzenetére
Gömbölyű Renault Clio III (2005–2012) RS-t beszámoljak + 3 M? (2.0 szívó, 197 le, fekete, Cup ülések [kőkemény Recaro] és igazából kimondottan tetszik a kis dög)
A kp-s ember ugrott.
A 3. bp-i még odébb van.Vennék majd mást (pl. D6 PHEV); ezt meg ráérek eladni 2,5-2,6-ért. Addig csapatnám.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #132600 üzenetére
Nem, papámnak volt
4 ütemű trabim volt, de abban nem volt fordulatszámmérő
ja meg suzuki és honda is volt és azokban is fordítva van
Qru: akkora huligán vagyok, hogy utoljára 2001- ben büntettek meg gyorshajtásért(kopkopkop)
Mondjuk Ausztriában 3x mentem bele trafiba, de szerencsére akkor még nem küldték haza -
Magnum_
nagyúr
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #131955 üzenetére
Csinálok majd róla videót valamikor, mert zörögni zörög, de nem kifejezetten csörgés. Inkább kerepel és minden 2-3 indítás után csinálja melegen is, és gázfröccsre elmúlik.
Gyanús a lánc nekem is mivel típushiba. Nem az én kocsim, ez az az autó amiről írtam másfél éve, azóta se nagyon érdekelte a tulajt. Nah, még mindig megy zörögve. Kezd gyanús lenni emiatt, hogy lehet nem is a lánccal van a baj, az már megellett volna. -
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #131821 üzenetére
A fék azoknak való, akkor nem mindegy mi van, vagy nincs rajta?
Tc bmw m3 e92 W.R.
Már értem miért Karotta szokta ezeket zárt pályán bemutatni -
Geri89
aktív tag
válasz
MunezXBK #131542 üzenetére
Kis visszacsatolás: Ma voltam Vámosoknál (Szombathely), 15:50-kor értem oda, (előzőleg otthon kitöltöttem regadós papírt), beadtam a papírt, mondták várják. Leültem, 10-15 perc múlva fizethettem is a regadót. Flottul ment minden. (Nem volt semmi ismerős, semmi protekció..). Utólag már bánom, hogy amikor az előző autómat vettem külföldről, akkor külön vámügynökségre mentem, és őket bíztam meg kb. 6500 ft fejében ezzel a feladattal.. Ők is megoldották annó 1-1,5 óra alatt, de így gyorsabb is volt, megvárhattam helyben, és gazdadabb is maradtam
-
buci30
addikt
válasz
MunezXBK #131708 üzenetére
Gondoltam itt is segít valaki ha kocsi topik bele fér 😊
Nem néztem van ilyen is külön 😆De már túl vok rajta egy fényező ismerősöm megcsinálta kb 40 perc alatt azt az egy elemet, nem bírtam ki 😂
Körbe ragasztotta a üvegnel azt a gumit és géppel polir aztán valami erősebb polir vagy mi meg vax asszem.
Tehát ez is kész nem bírtam már....😂
Azért köszi 😊 -
proof88
addikt
válasz
MunezXBK #131543 üzenetére
Igen elég jónak tűnik, de én igazából azt hiányolom az ilyen átvizsgálásokkor, hogy megnézzék FIZIKAILAG ott van-e pl a kormányban a légzsák? Mi van ha eldurrant annál a kisebb balesetnél és csak úgy tűnik hogy minden ok? Van valami kis bizbasz amit be lehet rakni a légzsák helyére és az autó nem jelez problémát. Le lehet venni könnyen a kormány elejét, hogy megnézze az ember megvan-e a légzsák?
szerk.: más: hallottam olyat hogy amikor nyílik a légzsák és eldurran a biztonsági öv feszítő patronja, a tűzoltók (?) el szokták vágni a biztonsági öv légzsákos címkéjét, ez igaz?
-
Geri89
aktív tag
válasz
MunezXBK #131538 üzenetére
bitpork: VPID szám megvan, most akkor mehetek a NAV-hoz ezzel és a papírokkal, és ott is megoldják gyorsan?
MunezXBK: tehát ha ugyan úgy vámügynökségen keresztül csinálom, és megfizetem a plusz pénzt, akkor gyors, ha magam mennék NAV-hoz, akkor meg sokkal lassabb az ügyintézés?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MunezXBK #131538 üzenetére
Azonos kormányablaknál volt az utóbbi 1.5 évben 3 átírásom. Mindháromszor 16.00 után érkeztem, 17.00-kor zár. A nepperek pér perccel zárás előtt érkeztek a korábbi két alkalommal, még poénkodtam is, hogy második műszak? Valamiből meg kell élni válasz érkezett az ügyintézőtől egyik alkalommal. Kisfeleség autójának átírásánál fogtam ugye a kezét, 16.00 körül értünk oda eggyen voltak előttünk, jött egy nepper, akit fogadott előttem az ügyintéző sorszám nélkül, amikor az előttünk lévő végzett. Ezt egyébként nem vettem jó néven és jeleztem az ügyintézőnek, hogy a sorszám nélküli neppereket eddig mindig zárás után fogadták, mi volt most ennyire sürgős? Csak vöröslő fej volt a válasz (remélem, a szégyen miatt)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MunezXBK #131445 üzenetére
Valami hegyen túli román, isten tudja mi okból, például a házunk előtti utcát úgy jelölte be, hogy mindkét irányból behajtani tilos (közel sincs ilyen korlátozás). Map editorban írtam neki, kiszedte, egy hónapba telt. Úgy vettem észre, hogy nem tudtam a beállított otthoni címre navigációt indítani...de cserébe a hozzá eső legközelebbi pontra akart vinni, 3km masszív hegyi úton át. Azt is valaki úgy jelölte, hogy aszfaltozott.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MunezXBK #131407 üzenetére
Sajnos én néha többet is
Nem hülye, csak biztosra megy - ha statisztikailag nagyobb a cidri esélye egy pillanatnyilag gyorsabb útvonalon, simán a lassabbat ajánlja, és haügyfél nek kell mondani valamit, megnyugtatóbb így. Aztán ha valaki sietni próbál, rá kell nyomni az alternatív útvonalakra, és lehet választani
Nameg én nem szeretek megállni, ha vmi miatt áll a forgalom, földútra is lemegyek megkerülni (Kecskemétről északnak volt már ilyen, de múltkor Domonyra lehajtva az M3-ról is gyorsabb volt a murva
)
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #131341 üzenetére
Úgy látszik, a Jazz gyári sötétítése valamivel nagyobb mértékű a Golfénál. Ezen jól látszik, hogy milyen a Honda, saccra olyan 20, nagyon max. 25 %-os lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest