- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK #138542 üzenetére
Távolabbi van, nagyjából tisztában vagyok a problémáikkal. De azért ezeknek a lezárásoknak a többsége előre látható és lehet tervezni velük. Persze értem én, a fuvarozó cég bszik erre.
Meg aztán mostanában már én sem saját vassal vagyok, így nem csak a bírság befizetése a tét, hanem rosszalkodás esetén jön majd az irgumburgum is. Ha sok irgumburgum van, akkor a végén még kénytelen leszek megint saját autót tartani.
(#138543) stickermajom: Vegyes a tapasztalat, volt nulláson és M3/M7/M1 esetén is. De szerencsére annyira nem sűrű. Behúzódáson gondolkoztam már párszor, de vagy félig sáváthúzás volt (M1 esetén régebben), vagy a belsőben 90-100-as tempó volt folyamatos kocsisor mellett.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
MunezXBK #138522 üzenetére
Èn is sokszor tapasztaltam , hogy a belső sávban 200-220 körül jönnek , akkor volt villogtatnak , hogy ne menjen be senki . Villogtatnak , ha van traffipax , akkor is.
Van olyan eset is hogy be állnak egy autó seggèbe , a bal oldalra , ès kirakják balra az indexet , hogy úgy jelezzèk , hogy gyorsabban haladnának .Ez utóbbi termèsztesen a belső sávra vonatkozik. -
w333
félisten
válasz
MunezXBK #138473 üzenetére
Lenne egy Audis kérdésem tudom neked volt A4 avant
Barátom most nézegeti a (98-2004) A6 -okat és olyan kérdésem lenne hogy a 2.5 TDi mennyire megbízható ? melyiket érdemes belőle venni ?
Illetve autómata váltóból melyik az ajánlott ? Tiptronic, Multitronic ?
Most egy 2 -s Laguna 1.9Dci van neki (120Le) ezt szeretné lecserélni egy A6 -ra !
-
-
-
válasz
MunezXBK #138111 üzenetére
Haladok, vannak előttem, ő mögöttem volt a második autó, türelmetlen fasz volt, kivágott a külsőbe ahol ment egy dobozos Tranzit, és gondolta ő majd előrejön annyit amennyit lehet majd bepofátlankodik elém, holott én is rajta megyek a másikon, nincs annyi hely, hogy egy autó beférjen.
Ez lehetne egy menjél bzmeg hülye vagy eset, de én rühellem az ilyen pofátlan faszokat, főleg amikor kiteszi (vagy nem teszi) az indexet és már húzza is rád az autót hátha engedsz. Nanem... Az ilyen szopjon csak akkor, ha már bunkó.(#138113) Gombinyó: Hahaha. Nem... Ott sem szeretik a bunkó sofőröket. Nem kell bezzegnyugatozni, ott legalább ennyi paraszt van, csak az általános morál jobb.
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #138111 üzenetére
Nem akartam leírni, mert nem mertem a megkövezés miatt, de amúgy igen. Én beengedem. Aztán húzzon a bánatos anyjába. Addig se idegesít. Mondjuk minket így is oktattak, a faszt el kell engedni, minél gyorsabban és messzebb kerül tőled, annál kevesebb baj fog veled történni miatta. És ez a cél.
Rendet teremteni nem a mi dolgunk. És egyébként se mennénk vele semmire, két kanyarral odébb megint be fog pofátlankodni valaki elé. -
Doki16
addikt
válasz
MunezXBK #138016 üzenetére
Engem a villanyozásban az vonz, hogy nem kell egy járó motort mindig beindítanom, ha 4 métert arrébb kell állnom. Én ezét szeretnék leginkább elektromos autót. Napi 4 km-et járkálok a kocsimmal. Télen esélye sincs bemelegedni az olajnak. Na most ez egy hidrogénes autónál is sajnos ugyanígy fennállna.
Gondolkodás nélkül átülnék egy Nissan Leaf-be vagy Hyundai Kona-ba, ha nem egy kisebb vagyon lenne
Model 3 is nagyon bejön, de nem lenne rá igényem, egy reális középkategóriás villanyos elég lenne.(#138015) Qru: Lényegében akkor csak a munkádhoz használod a kocsidat? 4-6 hétig nem is mész sehova?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #138016 üzenetére
Hehe lesz egy jó kis boszorkányüldözés ellenük is mint a dízelek ellen, majd meglátod.
mod:
Fehér Farkas:
Háát, azért annyit nem szívesen állnék vele töltés nélkül. Minden esetre az tény, hogy a Toyota megvonja a gyári akksi garit ha 30 napnál tovább áll a kocsi. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez csak a bimetálosra él vagy a Li-osra is...
-
-
rbalint88
addikt
válasz
MunezXBK #137680 üzenetére
Nekem a bosch nagyon jo volt az alfan, csak ket fekezestol fekete lett a felni
de az audin az ate ceramic-kal is elegedett vagyok. Neha icipicit cincog sok dugozasnal, de legkesobb mosaskor elhallgat. Gondolom csak megul benne kicsit a fekpor.
focvis, fasza lett a bor!!!
-
stickermajom
addikt
-
buci30
addikt
válasz
MunezXBK #137478 üzenetére
Nem is kell, hogy mindenkinek tetszen. 😊
Nekem tetszik az a lényeg.
Tudom sokan vannak akik azért vesznek kocsit, telefont mert az fuhh....
Ebbe az esetbe én is több millióért néztem volna, de ez futkosos kis fogyasztás...
S nekem tetszikgolfvariant:
Azért mert a régi dizájnos lámpa nem tetszet egyáltalán sőt az eleje se tetszet a kocsinak a segge viszont nagyon 😊 így meg olyan morcosabb nekem.😊Soul:
Gondolkoztam rajta de kicsit buzis lenne, de ha nehed tetszik gondolom van is 😊K Norbi:
Köszi 👍🏼 -
válasz
MunezXBK #137276 üzenetére
A bele az nagyon rendben van, ebbe szerelmes vagyok:
(töröltem a fotókat, az előző negatív tapasztalatok miatt, mikor lenyúlták a Volvót)Teszek rá, hogy nem 5x S-Line. Mentem vele, finom. A parkoláson aggódok jelenleg.
Közben keresek tovább, de ha A7, akkor ez kell.(#137280) Richard!: Az A3 az a B vágányra kerül, ha összejön.
-
válasz
MunezXBK #136952 üzenetére
Eredetileg szerettem volna építeni fedélzeti komputert de letettem róla, aztán a gyárit akartam beszerelni de horror áron volt (15-20eFt), így maradt a kínai cucc ami nem túl szép de a célnak megfelel. És jó tudni mondjuk télen hogy áll az akksi műszer nélkül is. Mellékesen jött csak a fogyasztás csökkentés de most látom nem jól indultam neki.
-
válasz
MunezXBK #136926 üzenetére
Rémlett, hogy a másik topicban elmondtad (volna) hogy nem jó de lehurrogtak. Mit javasolsz akkor? Nekem időm évente pár alkalommal lenne csak erre, türelmem még annyi sem
Más: Egy rainx 2in1 beszerzési forrást is meghálálnék valakinek pár virtuális pacsival, ha tud mondani
-
válasz
MunezXBK #136921 üzenetére
BBD leírta, valami rémlett, de utoljára a Civic-et mostam szivaccsal. Praktikerben van ez a kesztyű, beugrom veszek egyet
Fusso Wax nincs csak a primatech-nél (szigetszentmiklós :S) Lehet hétvégén nem lesz waxolás
(#136924) tboldi: Van otthon nagynyomásúm lehet befogom az aktusba
-
-
válasz
MunezXBK #136681 üzenetére
Nem a nagysága számít, hanem a percenkénti légmennyiség, amit fújni képes. Egy rendes légkulcs legakább 250 litert fogyaszt percenként, szóval valami kéthengeres vagy ipari kell, ami képes tartani a 6 bart az említett percenkénti légmennyiség mellett is. A 100 literes lenne az ideális, de 50 literes is elég, ami 300 liter felett fúj percenként. 850Nm alatt nem légkulcs, csak szívni fogsz vele. 800-1600Nm között vannak a rendes légkulcsok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MunezXBK #136642 üzenetére
Vagyis amivel belül eltudom nyomni a lemezt az jó lesz. Dróttal jöhet a horgászat...
@bitpork nem találok róla képet csak olyanról amit általánosan hirdetnek Piohoz. Marad a barkács ezek szerint.
boldi azért reméltem van valami száma a hozzátartozó cuccnak mert néha a házi megoldás nem úgy megy végbe mint azt elképzelte az ember, műszerfal meg maradna G3-ba drága a bontott puha műszerfal.
-
válasz
MunezXBK #136505 üzenetére
Szerintem nem túl jó ez a durcás viselkedés. Ha nem dobódik fel a téma, akkor nem hallok másról csak a Fussoról... Pont azért mert a másik topikban ezt az egy véleményt lehet olvasni. Laikus betérő, meg honnan tudná, hogy van más alternatíva, amikor az itteni tapasztalatokra alapoz... Bár azt kétségkívül megértem, hogy nincs kedved a szélmalom harchoz de talán anélkül is meg lehet osztani az arra érdemes infókat.
Zaino waxból melyiket érdemes venni?
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #136450 üzenetére
Akkor ilyen 100-120 körül lehetett, én belekalkuláltam plusz órákat meg bukást is azért raktam félre többet, kicsit túloztam is. Két havi fizetés volt kb. akkoriban vagy nem is tudom 2007 környéke lehetett ez talán. Aztán végül is 15 szeptemberben kezdtem el és 16 januárban kézbevettem ha jól rémlik az évszám.
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #136445 üzenetére
Nekem ott volt 200 rugó a kezemben 18 évesen és egyáltalán nem forrt a vérem, hogy jogsim, kocsim, terepjáróm, krosszmotorom vagy bármim legyen ami megy és berreg. Én ebből teljesen kiestem.
Aztán elköltöttem egy fasza PC-re, egy jó kis monitorra, hifire, meg megvettem az első kutyámat. -
Csabroncka
addikt
válasz
MunezXBK #136422 üzenetére
Szerintem ha itthon jársz, megdöbbenve látod, hogy hány autó füstöl "P" rendszámmal a pályán vagy a városban!
Nem a dízellel van baj, hanem a felelőtlen és spúr tulajdonossal aki kiveteti és kiiktatja a részecskeszűrőt. M7 pályán hetente legalább 120 km-es szakaszon 10 olyan behozott (vagy nem behozott) kétes műszaki állapotú dízellel találkozol ami nem csak úgy "füstöl", hanem ömlik belőle a fekete füst és lehetetlenség mögötte haladni!
Van alapja az előítéletnek, de nyilván ez a műszaki állapothoz köthető nem magához a dízel motorhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest