- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szoszo94 #301325 üzenetére
Papírrendőr a 2-esen is van, jól be sz szrtam miatta, mert ott 60-as tábla van.
-
-
szőröscica
addikt
válasz
Szoszo94 #298728 üzenetére
E61-ben is zajos volt a panoramateto ha nem volt becsukva az arnyekolo. Nem suvitett, szimplan csak nagyobb volt a szelzaj.
Ellenben aztatta a csomagteret, ahol draga vezerloelektronikak laknak. kitakaritottam a lefolyokat, utana mar jo volt. Viszont kinyitni csak verofenyes napsutesben mertem. Ha egy felho volt a kozelben, inkabb nem kockaztattam, mert soha nem lehetett tudni, hogy visszazar-e.
Nem is tudom, miert vagyom neha meg mindig BMW-re. -
molnarpeter
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Szoszo94 #293405 üzenetére
Az a Megane 2 a 2.0 dci-vel elég ritka jószág.
Amúgy ez a turbócső kirepedés a fojtószelepnél konkrétan az összes dci-nél előfordulhat, ott valamit nagyon benéztek. Apám 1.5 dCi Lagunáján is eldurrant - chiptuning felé vezető 2 órás autópálya úton. Tuning nélkül, limp módban jöttem haza Oroszlányból SzombathelyreMajd utána az intercoolernél dörzsölte ki a csöet a hosszbordás szíj.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #293073 üzenetére
Először is grat! Valahogy a kezedbe kell nyomják az új forgalmit, amit helyben nyomtatnak, úgyhogy személyesen lehet csak.
Bárcsak mi is vihetnénk már eredetiségre a Lanciát!
Már egy hónap eltelt az adásvétel óta, ebből a szerviz 19 nap eddig, és még nem tudni, mikor kerül haza az autó. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Szoszo94 #292394 üzenetére
Mindig a kifogáások
Tavaly nekem sem sikerült, mert kifogások. Nem jutottam el egy normális rendezvényre sem, ami érdekelt volna, nem jutottam el pályanapra, nem igazán ültem a motoromon... Kifogások, felújítás, nyaralás. Ez voltam én. Idén másképp lesz. Első a rendezvény, a motorozás, és a pályanap. A nyarlások meg utána. Ha marad miből.
-
válasz
Szoszo94 #291880 üzenetére
Jó!!!
Qru: ennek ugye előfeltétele:
1. Lesz tali.
2. Te is, én is ott leszünk.
3. A Bubival jössz, és emlékeztetsz, hogy hozzam magammal. 🤗Munez tegnapi témájához:
A Deutsche Bahn (DB) tájékoztatása szerint Németországban január 10-én szerdán hajnali 2 órától január 12-én pénteken 18 óráig munkabeszüntetést tartanak. -
válasz
Szoszo94 #291602 üzenetére
Szerintem a 7,5 kimarad nekem. Előbb lesz 8,5.
Amit a 7,5 ad pluszban: xenon helyett LED. Csak a legeleje (vagy az sem?) jönne szóba, amikor bekerült az OPF, egyúttal kivették belőle a dupla befecskendezést, ez valamikor 2018-ban történt. A mostani pedig 2015 év végi, nincs sok értelme 8,5 évesről 6,5 évesre váltani.
-
válasz
Szoszo94 #289755 üzenetére
Megértelek. Én viszont le vagyok tiltva a motorról, hiába van meg a jogsi. Szóval maradnak a böszme SUV-ok. Na jó, egy Porsche Caymant is beraknék a fa alá, de az már tényleg next level pénzben.
Müpában ki van állítva mindig egy Lexus, most az új NX-et láttam múlt héten. Tetszett, na!
Az utak osztrákosan patyolattiszták, pénteken meg már indulunk haza. Hátha megússzuk komolyabb fennakadás nélkül.
Egy Rav4 2.2 D4D, a 150 lovas.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #281626 üzenetére
Bennem most merült fel némi kétség. A hivatalos programleírásban nem szerepel Móvár, viszont ezen a képen (forrás) a jobb alsó sarokban ott van a városunk címere.
Meg hát azért nagyobb dobra szokták verni régebben, hirdették újságban, plakáton, stb., most meg alig 1 nappal előtte ez az egy nyamvadt jpg van csak.Mindenesetre örülök, ha jönnek, utoljára a covid előtt látogattak ide, illetve 2020-2021-ben nem is rendezték meg egyáltalán. Nem egy Concours, de azért itt is látni érdekességeket bőven. Mindjárt dobok is össze pár képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest