- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
MunezXBK #313630 üzenetére
LOL Hajrá!
Én szerintem odaérek! Igyekszem majd, mert nem maradhatok sokáig. Vodás technikust várom dél és 4 között, ha fél négyig ideér, oké leszek. A Jégcsap utcára szeretnék még beugrani megnézni egy autót, de az útba esik, ahogy látom. Szóval akár még hamarabb is odaérhetek!
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #313357 üzenetére
Attól függ melyik nap, elég zsúfolt a jövőhét.
Hétfőn kedden van meló, de kedd délután jó lehet, meg szerda délelőtt, szerdán délután Kaposvárra kell mennem, csütörtökön meg elmegyünk kirándulni az északi partra. Péntek lehet még jó, ha addig nem fut be valami munka, de nem hiszem, hogy be fog futni. -
ArthurShelby
addikt
válasz
MunezXBK #313213 üzenetére
Ott van a talihelynél egy lándzsás, előtte le tudom csapatni (max kések 10percet).
Btw megtaláltam itthon azt a fát, ami alá nem szabad parkolni, mert hasmenésesek lesznek tőle a madarak.
Egyébként hogy jössz, az 1 pont a kéknek, mert valószínű lesz nálad obd11 (bár szerencsére nincs gond a kocsival) -
válasz
MunezXBK #313014 üzenetére
No igen...
Tom1939
No igen a sárga, az előfordul, de kb mikor alá érek akkor vált át... piros, vasúti átjáró... valakinek pici esze van, ezek olyan dolgok, amik semmit se érnek meg... és nem a bírságra meg a büntetésre gondolok.Szada85
Küldenek többnyire hozzá ragasztó csíkot (többnyire mivel ezek kínai cuccok, valami noname szalag jön - ami persze lehet jó), vagy pl most vettem egy sötétítő fóliát, ahhoz jött egy textil kendő, meg egy kis flakon, hogy előtte azzal kell lepucolni a felületet. -
norbert1998
nagyúr
válasz
MunezXBK #312875 üzenetére
Sajna nem, előtte nap raktam fel, hogy mentünk a hanyatló nyugat felé, de előtte is ugyanilyen volt.
Illetve, oké, nem fékezés, de 231-nél is atomstabilan ment az autó egyenesen rázás nélkül, ahogy illik. Kizárólag fékezéskor szar, ráadásul csak az első fék lehet, próbáltam a hátsót külön.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #311186 üzenetére
Kevés!
Az olaszoké tényleg 12, én csak halvány emlékezetből írtam az Ypsilonunk alapján.
-
Emunem
őstag
válasz
MunezXBK #310362 üzenetére
annyi a bajom a magyar "külföldi" hírekkel, hogy gyakran van benne ferdítés. (nem kicsi). Se külsös link, se egy forrás, hogy honnan van az információ, így könnyű bicskanyitogatós cikket írni a hanyatló nyugatról... Gyakran jelenlegi lakóhelyem környékéröl is olyan marhaságokat mondanak, közben apósék lóhalálában hívogatnak, hogy élünk-e még, mert ez meg az van nálatok... na meg a firkász jó édesanyját annak, aki ezeket mindet jóvá hagyja... Kb 70%-ban tapasztalok túlkapásokat egy hírben, ami nem stimmel... csak a tipikusan mi lenne ha kategória, mintha valami marvel rajongó lenne, és szerinte egy párhuzamos univerzumban biztosan megtörtént dolgot ír le...
-
válasz
MunezXBK #309302 üzenetére
a hulyenek is megeri
sosem voltam vajtfulu a kocsik meg barmi mas eseten, nekem minden hangrendszer ugyanolyan. de ma delelott a q3-mal rohangaltam, most egy 4-es octavval utazunk, es hat ez a ket alap hangrendszer azert eg es fold. ugyanazt anplaylistet nyomom, lehet ezert tunt fel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #308759 üzenetére
Jó de ez 10 éve volt, amikor az ilyen Revolut és társai még látóhatáron se voltak és célszerű volt casht vinni magaddal
Most már tuti nem váltanék KP-t, egyedül Ausztria szívatja még mindig a világot a Maestro kártyás elfogadással. Amikor a dombornyomott Mastercardomat nem fogadta el akkor nagyon nem voltam boldog. Fene tudja mi van most, 5 éve nem voltam már arra.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #307217 üzenetére
Én is ezért szeretnék facelift kormányt a MiTóba. Csak az a baj, hogy a régi belsőbe jobban passzol a régi kormány, főleg a műanyagbetét színe, az újabb világosabb ezüst, ami elütne a rádiótól, az ajtókárpitok egyes részeitől, a kardánalagút borításától és a műszerek keretétől.
jelenlegi vs faceliftJa, és havi fogyi: 10,8 (BC 10,4) várossal és klímával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest