Hirdetés
Aktív témák
-
vmarton
csendes tag
Én sem akarok rendszert cisnálni belőle.Csak már mindenkit végigkérdeztem és senki se akart reggelni. Én meg ott álltam 12 emberrel. Szerintetek le fogok bukni?
-
Norbancs
tag
Én sem csináltam (még) 1 kamu reget sem, igaz, még csak 11 regisztrált meghívottam van, de kb. 230 pontom van így is (videókból 10-et sem nyitottam meg asszem).
Úgyhogy térjetek meg és ne csináljatok kamu regeket.

-
vmarton
csendes tag
Najó,csak én meg csináltam vagy 6-7-et

Csak szívás lenne ha ugrana a 202 pont. -
törölt tag
Mi a f@szé nem lehet kiküldeni meghívót?:@ .
-
vmarton
csendes tag
Köszi.
Amúgy.csináltam kb 6 regisztrációt magamnál,úgy,hogy más lett az IP meg minden.Szerintetek le fogok bukni?
Adatoknál is teljesen mást adtam meg. -
fcsabika
csendes tag
nah aki nem tudná, ezt jelenti a hír:
Van egy nagy bejelentésünk a márciusi restockról még ma!
Maradj velünk! -
vmarton
csendes tag
Jólvan....amikor elkezdtem írni,még nem volt ott az a hsz.Nem kell rögtön leugatni

-
Dizson
tag
válasz
atleticofan
üzenetére
Csak 1 hozzászólást kéne vissza olvasni.

vmarton: első hsz-t olvasd el.
-
Brenyo
tag
válasz
atleticofan
üzenetére
Egy hsz-el feljebb

-
vmarton
csendes tag
Sziasztok!
Én is tag vagyok, 202pontos Z-listes.
Na,Wii-t szeretnék majd rendelni,ez hogy is zaljik?És mennyit kell majd fizetni érte mindennel együtt?
Ja,és ezt írták ma ki:
We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!Nyolcadikos angol tudásom szerint ez azt jelenti,hogy,:
Vannak nagy híreink a Márciusi Vásárral kapcsolatban.Bővebb infó ma később! Legyél résen!Szal ez jelent valamit

Szerk: Bár lehet,hogy mást jelent,nem tudom.
-
atleticofan
csendes tag
valaki tudna forditani?
We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!
elöre is köszönöm -
.wantííd
tag
Lehetséges, hogy az új menüpont nyitódik meg?
-
Norbancs
tag
Esetleg ma jelentik be, hogy a márciusi redeemben már megnégyszerezik az árakat.

-
metaa
tag
hát ha az van odaírva, hogy TODAY akkor csak ma fog (mármint EST szerint)
-
NEXT LP
tag
válasz
gotlockerzed
üzenetére
Chat-re nem járok, idegeneket meg nem tudok győzködni, ha blogot készítenék nem nézné meg senki, msn-ről mindenkit meghívtam, abból lett a 3 regisztrált, suliba pedig sosem jártam... modjuk így komoly helyhez kötöttség miatt...
Próbálkoztam egy youtube videóval, de a 40 emberből, aki látta, összesen 1 keresett meg. XD -
Brenyo
tag
Új hír:
"We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!"
-
Norbancs
tag
Ezek szerint akkor a telefonszámot se nem 0036, se +36-tal kezdjük, hanem csak simán 36-al?
Érdekes... -
speedavid
csendes tag
Hát nem kapok 5 PTZ-t...
http://tv24.hu/oscar/cikk/Oscar_2010_-_oriasit_nyert_A_bombak_foldjen
-
törölt tag
Congratulations on making Z-List! Z-List t-shirts were backlogged this past month as we were waiting for more shirts to be printed.
The good news is we now have more super comfy tees printed and waiting to be shipped from the warehouse. We do have some backlog to catch up on but you should receive a shipping confirmation in the next 3-6 weeks. Please update your Account Settings in the My Account section of Lockerz. We need your full name, shipping address (house number and street name), gender, and t-shirt size. Line 1 of your street address can hold 30 characters - if your address is longer than that, or if you have an apartment number, add it to line 2. If you're outside the U.S. or Canada, we DEFINITELY need your phone number to ship a t-shirt to you as it's required by our shipping company. If you're having difficulties with your phone number saving, please try adding your country's international calling code to the beginning of your phone number. You can find your country's code at http://www.countrycallingcodes.com/countrylist.php
Please use standard English letters. "Ë" should be "E," and "à" should be "a."
Be sure to select your Country in the drop down menu. If you live in United States, Brazil, Argentina, India, Austria, China, Germany, Canada: Please put your state or province abbreviation in the state code field. For example, CA for California, ON for Ontario, SP for Sao Paulo. Don't use periods or any punctuation. If you are in any other country: please use your country code in the state field. You can locate your country code at http://www.theodora.com/country_digraphs.html. Reply back to this email if you're still without your shirt or a shipping confirmation 6 weeks from now - I'll check out your shirt's status then. Also, if you've been waiting on your t-shirt longer than 3 months, or if you haven't received your shirt after getting a shipping confirmation more than 4 weeks ago, message me back as there may be another issue with your shirt that needs investigated. Once you get your shipping confirmation, if you're in the U.S., it can take 7-10 days to receive your shirt. Our international members should have their tee within 3-4 weeks of receiving their confirmation. Thank you for your patience and loyalty to Lockerz!Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.comValaki lefordítja nekem?

Nem google translate-tel mert az egy sz@vasbogár.XD
Köszíí.. -
Ti mennyit tudtok arról hogy 1 accountról csak 1 szer lehet rendelni tárgyat( vagy pénzt) ?
-
N.King
csendes tag
Ha ismerösöket akartok hivni és kételkednek mondjátok azt,hogy "én is így gondolkoztam az elején,úgyhogy megértem,ha nem regisztráltok".

Forditott pszichologia, nálam bevált pár embernél
-
Tokikee
csendes tag
# 824 PTZ
# 118 friends joined
# Z-List Status -
Norbancs
tag
-
NEXT LP
tag
Minden esetre, ha valakinek túl sok meghívottja van és még vannak jelentkezők, szívesen átvállalok párat.

-
fcsabika
csendes tag
én is írtam egy mailt nekik, tutira az Avatar fog nyerni.
ezt a szöveget írtam:
Hey,Avatar will win the Oscars!
-
maathe
senior tag
Nekem perpill 137 meghívott emberem van + ehhez farmoltam hozzá egy kicsit. Nem volt nehéz összeszednem ennyit és nem könyörögtem senkinek hogy regeljen alám.Az igaz hogy mostanában már nehéz meghívni embereket mert már szabadon lehet regisztrálni.
-
Norbancs
tag
válasz
NEXT LP
üzenetére
A megoldás egy gmail-es cím. Tapasztalatok szerint az a(z egyik) legjobb. Akár másodpercek alatt megérkezik a meghívó.
A tuti módszer meg... szerintem nem létezik. Nekem még csak 11 regisztrált meghívottam van, pedig talán már 2 hónapja bent vagyok, de ha van tuti és gyors módszer, arra én is kíváncsi vagyok.
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Új Lockerz-es vagyok (18 napos) és azt szeretném kérdezni, hogy van e valami mód hogy összegyűjtsek magam alá 20 regisztrálót bármilyen csalási módszer nélkül?
Eddig 3-an regisztráltak alám és nem igazán tudok még kit meghívni.
Ráadásul küldtem még két meghívót két (másik) ismerősömnek, de nekik sokadik újraküldésre sem érkezik meg. Erre van valami megoldás? -
halowars
csendes tag
Ezt az e-mail-t a lockerz-ről küldjem, vagy arról a mail-ről amiről beregeltem?
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Nem de felesleges mindenki tudja ,hogy ott a válaszgomb ..max most nem használta.

Na de ne vitázzunk
-
Főnökúr
csendes tag
Tony95-nek mondom... rafkósak ezek.... csináltál 12-őt, gondolom válaszolsz a napi kérdésekre, nézed a videókat, bejelentkezel minden nap, azaz csinálod nekik a pénzt, szerinted "elkapnak" érte??? Amikor majd rendelni akarsz, akkor esel majd pofára....
-
Kiyo
csendes tag
Ti be tudtok lépni az oldalra? Engem nem enged be!
-
speedavid
csendes tag
De ezt nem csak 5 ig lehetett(náluk számítva) ?
És arról kell küldeni ami az email címem ?
Vagy a Lockerzről valahogy ?
-
Josh777
tag
Amugy van azóta valami hír azokról a bizonyos márciusi változásokról? (gyakrabbi restock, árnégyszerezés,
több pontszerzési lehetőség)
vagy volt már itt erről bőveben szó?
-
maathe
senior tag
Ebben a kategóriában szerintem is az Avatar nyer, vagyis remélem ;>
-
Josh777
tag
Ezt mégis hogy? elég, ha annyit írok a mailbe hogy pl.: Avatar
azt kész? -
sagesz93
addikt
1.hsz
Amúgy a februári restocknál egy párunknak sikerült rendelni(nyerni), az 21 nap alatt megjön.
más:
Oscars contest! Send an email to oscars@lockerz.com by Sunday at 5 PM EST and let us know which film you think will win the Academy Award for Best Picture. All members who correctly guess the winning film will get 5 PTZ!
valaki próbálkozik? -
may11
tag
Üdv.
Valakinek sikerült már nyerni valamit?
-
SolidMetal
csendes tag
Ha már esélyekről beszélünk szerintem olyan 100/10000 vagyis 1/100 lehet az esély egy adott nyeremlny megnyerésére, tekintve, hogy saccra 100DB lehet nekik egy adott nyereményből, és nagyjából 800,000 ember ülhet a gép előtt az adott pillanatban. Elvileg drága cuccokra több esély lenne, de lehet, hogy ezt kompenzálandó azokból kevesebb kerül kisorsolásra. Persze mindez feltételezés, csak az érdekesség kedvéért

Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de kb 20 perc annyi embert osszeszedni..valami jatekkal nemjatcol? Irj ott a haveroknak vagy valami...

Ma kinyit a redeem?