Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
kisgyokszi
csendes tag
igaz, ez a három tényleg jó
köszi, am jó reggelt mindenkinek! -
Lien
aktív tag
válasz
csokee1
üzenetére
Egy oldalt lapozz vissza, vagy ezen az oldalon találsz rá választ.
Az új lehet, hogy nem jön be, de a régieket meg tudod nézni. Ajánlom, hogy hívj meg 20 embert, amivel Z-List-es leszel, és akkor DUPLA annyi pontot kapsz majd egy videó megnézése után, mintha csak sima tag lennél. ^^ -
csokee1
csendes tag
jah es az ujj videok nekem se mennek, ez miert van??

-
csokee1
csendes tag
az jo ha vezetunk
... mama lettem tag,
van eselye hogy elkuldjek a trikot? fognak ertesiteni vagy vmi?? amugy meg azt szeretnem kerdezni, hogy ha megmondjak h kb miko lesz a vasarlas..akko azt mennyire pontosan adjak meg?
kosziii -
Az én friendjeim elég lámák, már bocs, nem is nézik a főoldal híreit, azt sem tudják általában, hogy verseny megy, nekem kell mindenkinek szólni, hogy szerezzenek pontokat. Remélem a többi international emberke szorgosabb.
-
Főnökúr
csendes tag
Állítólag vezetünk ^^ A 2 lockerzes tag magyaráz mindenféle baromságot, de sikerült kivennem belőlle a lényeget, az USA-nak van 2.5 millió pontja, a világnak van 3.5 millió pontja.
Szal senkinek se ríjjon a szája
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Nem tudom min vagytok felháborodva, hiszen azokért a videókért amiket csak az amerikaiak nézhetnek meg, mindegyik után MI kapjuk a pontokat.
-
syler123
veterán
Én már csak azt nem értem, hogy miért tették ki ezt a "verseny-t", ha ilyen dolgokat csinálnak, mondták volna, hogy ebben a hónapban csak az amcsik válthatnak be pontokat azt csók.
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Azt szeretném megkérdezni(és most had ne menjek végig a 2000hsz-en), hogy akik eddig rendeltek valamit a pontjukért, hányan kapták meg? Köszi előre is, Davidof.

-
Thomacrew97
tag
Na mostmár végre tudni mikor lesz a restock v már volt..?

-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
translate.google.com se rossz, de a webforditás a leggagyibb ez biztos.
-
kopszi
csendes tag
AutoFill-t lehet használni?
-
maathe
senior tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
De van, www.wordmonkey.info: Netesek között szerintem ez a legjobb, amúgy meg Dativus.
-
Gyuri255
csendes tag
Rohadt szemetek a videókkal is velünk basznak ki érdekes éjfél elött még simán tudtam nézni őket. És pont most amikor nem jó másnap akkor nem néztem meg az összeset mert a szarokat gyorsan elindítottam véigment mondom majd a jókat meg végig is nézem azt baszhattam. 32 pontom szépen elúszott.
-
zpita9301
csendes tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Amúgy a webforditas.hu nagyon gáz. egy döglött hintalónak jobb fordítói képességei vannak. És nem csak a hosszabb szövegekkel van baj. Beírsz egy szót angolul, lefordítja, aztán a magyar szót amit kiadott írd be a magyar/angol szótárba és néha olyan van hogy másik szót ad mint ami eredetileg volt
-
-
.wantííd
tag
válasz
Norbancs
üzenetére
Hi! Nekünk is megadják a pontokat az kb.100ptz-nél is több lehet. Bár szerintem csak a videós pontokat. Mert csak abban vagyunk elmaradottak, de ez csak tipp. Azt bírom, hogy Lockerz sose mondja meg a teljes infót, Itt se írta le érthetően azt, hogy a vidikért vagy annyi ptz-t amennyit az amcsik szereztek egy bizonyos nap.
-
maathe
senior tag
-
törölt tag
Ha megkapjuk a pontot akkor kinem sz@ja le ?
Ingyé pont.. ?
Nem harcolunk...xD -
Norbancs
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Szerintem naggyából én is ezt írtam, csak magyarul.

-
zerocool2.0
csendes tag
Megértjük, hogy néhány nemzetközi tag nem képes, hogy nézze a legújabb animált sorozatokat. Amíg ez megint történhet, a világ annyira különböző részei kapnak hozzáférést más dolgokra Lockerzen keresztül hogy biztosítsák az aktuális március egy pártatlan megközelítését, Radness verseny, el fogunk számolni fent a PTZ egésze Team US ÁLTAL keresett mert nézte ezeket a speciális epizódokat, és hozzáadja azt az összeget a Team Internationalhez.
-
Norbancs
tag
-
Főnökúr
csendes tag
válasz
zpita9301
üzenetére
Lefordítom :
"Előnyt adunk az amcsiknak, mert nagyon lesz@arjuk a világ többi országát, egyben titeket is, a videót nem fogjátok többet látni, sőt bannolva is lesztek."
Sztem hatalmas nagy előnyadás az amcsiknak ez a kis "bug"
(akinek az IQ-ja egy darab ürülék annak mondom hogy a fordításom egy vicc....) -
zpita9301
csendes tag
Friss hír!!
Olyasmit írnak lockerzen hogy ők sem értik mért nem mennek a videók az international tagoknak. Nem teljesen értem az egészet, valaki fordítsa le:
"We understand that some international members are not able to watch the newest animated series. While it may occur again that different parts of the world get access to different things through Lockerz, to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International."
-
halowars
csendes tag
Egy kis info arról, hogy miért nehéz küldeni meghívókat egyeseknek!!(pl nekem is)
Ezt a facebook-on olvastam ahol egy ember kérdezte közvetlenül a lockerz-esektől!!Ezt válaszolták:
"
LOCKERZ ,
We're having an error with this--some users are getting this message when they try to invite someone with a banned domain, or someone whose address is already in the system. We're working on it, and apologize for the confusion.
" -
kopszi
csendes tag
képet én is tudok letölteni...rátok lettem volna kiváncsi..demind1
-
Főnökúr
csendes tag
-
Lien
aktív tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Bazze, ezért nyitottam én tegnap erről egy topikot? Hogy itt beszéljük ezt meg? Nagyon tudok gratulálni ember, hogy ahelyett, hogy körbenéznél, itt cseszed az észt.
-
kopszi
csendes tag
Pólót már kapott valaki?
-
kopszi
csendes tag
amugy a coming soon fül mire való?
-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Ott még ápr. 1-ig nem is fog semmi.
De olvasni luxus? -
zpita9301
csendes tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Azért mert az csak Április 1-én nyílik meg
-
zpita9301
csendes tag
Tud valaki arról valamit hogy mikor esedékes az az ármegnégyszerezős dolog?
ui: töki megérdemelte

-
Norbancs
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
A lockerz?
A főoldalon tényleg hírek vannak meg miegymás, de a menüpontok között navigálva el is tudod kezdeni a pontgyűjtést.
-
sagesz93
addikt
válasz
Norbancs
üzenetére
Itt hiába hírdeted magad, sokra nem mész vele, más módot találj.
(az aláírásból a linket meg kivenném, mivel a reklám tiltott az aláírásban, főleg ilyen piramisjátékos.
mod: akkor nem szóltam ha így megengedték, mivel topiknyitásnál és hsz-eknél is láttam hogy kivették a végét a linknek. -
Norbancs
tag
Megvan már az a 9 ember, aki engem a z-listerségbe fog juttatni?

Nem magam miatt, csak azért, hogy ebben a világversenyben a dupla pontjaimmal növeljem a csapatunk esélyeit (már talán 50-60 videó is van, amit még nem néztem meg).
-
remixboy
tag
nekem sem engedi megnyitni az új vidiket
na mind1 majd később megpróbálom 
szerk:végre kis nyugi lesz a topicba

-
Lien
aktív tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
*örömtáncot jár*
És hogy a témába is vágjak.: Szerintetek ki fog vezetni? =O
Én még mindig azt hiszem, hogy mi, bármennyire is nézhetik az amcsik a videókat. -
RoyalFlush
őstag
Tokikee 3 nap ban, mivel korábban hasonló obszcén kifejezésekkel tarkított megnyilvánulása miatt már kapott 1 nap kitiltást.
szerk: kérlek ne regisztrálj újabb nicke(ke)t, mert a szabályzat szerinti következményei lesznek.
-
kopszi
csendes tag
Miért nem küldeneke emailt a pólóval kapcs.?
Nektek mennyi időn belül küldtek? -
kopszi
csendes tag
Gondoltam h a versennyel kapcsolatos csak h most mivan mert nem ma lesz vége...
Kiváncsi vagyok hogy állunk
-
kopszi
csendes tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Köszi!
Valami ilyesmit tudtam én is kihozni.De ez akkor most mit jelent?Lesz valami ma? -
kopszi
csendes tag
hy
Aki tud pontosan fordítani azt megkérném hogy foritsa le:
Today is Day #3 of March Radness! Want to know more? Dave and Anthony will be here to break it down later today
Köszi -
Főnökúr
csendes tag
nemtudom nézni a videókat.... valaki nemtudja hogy mivan? Egy női hang brekeg valamit, és nem játsza le... nagyonfelb@sz

-
nokiafann
csendes tag
valaki tőletek már megkapta a pólót??
-
maRci002
csendes tag
Amikor megnyitják a boltot akkor mit kéne csinálnom ramegyek a Coming Soonra és ott minek kéne hogy bejöjjön? Ugyanaz mint a reedemnél csak mellette van egy olyan fül hogy megrendelés vagy mi, mert elég gyorsnak kell lenni
-
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem se jönnek be a videók, gratulálok az amcsiknak, megint nagyon faszául megcsinálták. Am a csaj azt nyögi ki, hogy "This video is currently unavaible!" asszem.
Remélem segítettem, üdv.
-
Benny04
csendes tag
this video blablabla unavailable
hát így könnyű lesz az amcsiknak... :S:S
töki: a címed hogy van ki töltve? ott is magyarország van?

-
NEXT LP
tag
Csak a poén kedvéért
:
¤100 PTZ
¤3 friends joined
¤3 accepted friends 17 to go
21 napos regisztrácóval--- persze a videókat késöbbre tartogatom, hátha valami csoda folytán bejön még az a 17 regisztráció. XD
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi, am jó reggelt mindenkinek!

... mama lettem tag,

na mind1 majd később megpróbálom
,