Hirdetés
Aktív témák
-
M1L4N
csendes tag
Too many players! This video is super popular right now. Try again later to get your PTZ.Nekem ezt írja ki az újakra
Menjenek aludni az amcsik xD -
Lien
aktív tag
Én nem hallgattam végig a videót, de akkor mi vezetünk még MINDIG? =)
A két új videót pedig én sem tudom megnézni. Eléggé érdekes lehet, hogy már 7 órán át nem kap érte senki pontot. ^^ -
frontline
csendes tag
szia ne haragudj h zavarlak nos nekem van 360pontom h tudok kozettek kerulni es veletek egyutt versenyezni az amcsik ellen?mikor lehet vasarolni?kerlek valaszolj

-
may11
tag
Na kapott már valaki valami nyereményt?

-
zerocool2.0
csendes tag
maathe>> megvan az iPod? ha igen akkor kellett vámot fizetni?
-
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok, jó reggelt!
A két új videóért azért nem kapsz pontot, mert túl sokan nézik épp...
Szerintem délutánra jó lesz, vagy legalábbis amikor elhúznak az amcsik aludni...
-
kopszi
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Jó reggelt
Nem tudja valaki miért nem jácca le a videókat??
valami TOO many people..... ezt irja.. valaki?
(nem válasznak szántam.. sry) -
rakloo
aktív tag
Nekem is akadoznak a videók,de az egész oldal lassabb lett valamennyivel.
szerk.: maathe megérkezett az ipod tapi?Esetleg már kép is volt róla?Ha igen akkor én kérek elnézést.
-
PRĐ
csendes tag
Új hír\vidi a jelenlegi Amcsi vs. mindenki pontállásról!
-
Lien
aktív tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Próbáld meg másik böngészővel megnyitni. Esetleg másnál, laptop, munkahely, suli, ahol csak tudod. De az is lehet, hogy majd helyreáll.
-
nonee26
csendes tag
Sziasztok..Haggyuk ezeket,,Foglalkozzunk inkább azzal hogy hogyan verhetjuk meg az Amcsikat mert van olyan érzésem hogy jönnek fel ránk rendesen..Aki még 1x másik oldalt hirdet az má szerintem redartdált 1 ember lehet..Amugy a vidik nektek is akadoznak? Mert nekem egy 4 perces video fél óra volt..De megkaptam a 4PT érte..Meg akiket be akarok regeltetni azok azért nem regelnek mert nekik azt mondták hogy a lockerz kamu..Szerintem azok talűlják ki ezt akik még nem tudtak elcsipni cuccot..és most igy nekünk megneheziti ez a dolgunkat..meg ez a lassu vidi is..nehéz lesz nyerni..de ha megnyerjük akkor nagyot alakitottunk srácok..Hajrá és szerezzetek pontokat..Amugy én ugy vagyok ezzel a Z-list el hogy a tesómén márt elértük,várok az email -re/ a másikon ami az enyém várok hogy mi lesz az ajándék 19 edike után aztan akkor gyüjtöm össze
További szép estét mindenkinek
-
KraRe
aktív tag
babetta 207 valami okbók kifojólag engem kért meg h küldjek meghívót

De nekem no problem el tudtam küldeni!!
-
sagesz93
addikt
válasz
Norbancs
üzenetére
de különbözik, mivel a lockerznél a meghívás azért van, mert régen csak így lehetett bejutni.
Most már csak pontszerző lehetőség, de a ponter szabályzatban is benne van hogy csak azért kapsz pontot amit az elöbb leírtam.
És a piramisjáték nagyban különbözik a lockerztől. -
törölt tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Te nagyon nyomorult hülye.. a hozzászólásodat... nem kéne mindig postolni ...
-
Norbancs
tag
-
törölt tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
SZERKESZTÉS GOMBOT FELTALÁLTÁK...
-
Benny04
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
hát pedig nézik...
múltkori rendelésnél egy iphone tokot akartam rendelni, minden helyesen volt kitöltve, csak a statehez HU-t írtam, és nem küldte el a megrendelést, mert hibát írt ki
-
Thomacrew97
tag
Nem az hogy nem tudok belépni, hanem már az oldalt sem hozza be.
-
Thomacrew97
tag
Most nézem kaptam 2 mailt lockerztől.
Egyik a pólóval kapcs. másik nem tudom mi.
De ezeet az adatokat írták be:
First Name
Last Name (Surname)SAMPLE:
Country: United States of America (USA)
Address 1: 123 Lockerz Street
*Address 2: Apt. 4
City: Pittsburgh
State/Province: PA
Zip/Postal Code: 15222Gender: Male
T-shirt Size: Large
Ez mindekinek ez vagy csak nekem ilyen szar? -
Jhonnyka
csendes tag
Ha nem tudsz belépni akkor bannoltak amugy meg kamu az oldal mert eggyik magyar haver xbox helyett turista szalámit kapott
-
Thomacrew97
tag
Valaki légyszi mááááárr.
Nem tudok felmenni a lockerz-re. Ti mit írtok be a kereső paelbe hogy fel tudtok menni? -
Norbancs
tag
válasz
üzenetére
Sztem ezért bann jár vagy mittomén.
Multkor írták, hogy botok használata nem engedélyezett.,,Members who make the Z-List after March 19 will be given a new prize (and more perks) instead of a t-shirt."
Ugye tárgyra utal? Mármint az új díj is valamilyen tárgy lesz, ugye? A fogalmazásából és úgy gondolom (/remélem).

-
törölt tag
http://sharecash.org/download.php?file=471351 valaki megadja letöltési linkt?
nekem nem engedíí. -
codika91
csendes tag
Neem, nem azért írtam
Csak lehet, hogy picit csalódott lennék, ha valami jobb kerülne ezúttal a Z-listerekhez, mert akkor tudnám, hogy én magamnak csesztem el 
De mint mondtam ha majd egyszer megérkezik a pólóm, annak is nagyon fogok örülni
Másoktól pedig nem sajnálom a jobb ajándékot 
-
speedavid
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
Hát szerintem annyira és sokszor hirdetik, hogy "figyeljetek, siessetek már csak 19.-ig kapsz polót" ugyhogy már a dupla ponton valószínű nem lesz más. De ez csak egy elmélet.
-
codika91
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
A Te döntésed... de ha megvárod, akkor pólód már nem lesz, ahogy írták is!
Remélem nem lesz vmi jobb cucc, én direkt előtte megcsináltam
De a pólónak is örülni fogok 
-
Mad Monkey
csendes tag
üdv nálunk ^^
most nekem 18 friends-em van...akkor hívjak meg még 2 embert, vagy várjam meg hogy mi lesz 19-e után?
-
laszkaa
csendes tag
Hello! Én januártól vagyok Z-lister és sikerült rendelnem egy termoszt! Eddig egy másik fórumon oltam de meguntam az ottani hülye embereket ezért jöttem ide... A pólóról is kaptam már mail-t de még nem jött meg... Mindenről mutatok képet amint megjön

-
M1L4N
csendes tag
OKS
-
M1L4N
csendes tag
És mikor fogjuk megtudni hogy kinyerte meg a vásárlási jogot ?
-
Thomacrew97
tag
Most nekem rossz valami vagy mivan?
Nekem 1 hete nem hozza be az oldalt a net. Mitől lehet? -
M1L4N
csendes tag
És mikor fogjuk megtudni hogy kinyerte meg a vásárlási jogot ?
-
NEXT LP
tag
Ez is egy autofill: http://www.youtube.com/watch?v=mR0snvxT6NE
De kiváncsi volnék ez a program csalásnak számít e. Látta már valaki? -
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok!
Ti, hogy lettetek Z-listesek? Mármint honnan szereztetek hozzá embert, mert nekem kettőt sikerült meghívnom eddig a 3 hét alatt....?

Ha valaki tud valami jó népszerűsítési módot várom
köszi szépen.
kisgyokszi@gmail.com címre elkülditek az email címeteket már megy is a meghívó
köszi -
Norbancs
tag
A multkorinál, ha jól emlékszem kiírták, hogy az engedélyezett, de más botok, scriptek használata nem.
Gondolom most is kiírják majd, hogy engedélyezett-e.
De előtte nyerjük meg a vásárlási jogot az usa ellen, majd csak utána foglalkozzunk ilyen jelentéktelen kis apróságokkal.
-
M1L4N
csendes tag
Autofill-t lehet használni ?
Mert az ugye arra jó hogy már előre ki lesz töltve pár dolog és akkor már nem azzal időt tölteni -
codika91
csendes tag
Jelenleg versen folyik az USA és a többi ország között PTZ gyűjtésben. Aki több pontot gyűjt össze, az vehet részt a következő redeemen. CSAK az!
"We understand that some international members are not able to watch the newest animated series. While it may occur again that different parts of the world get access to different things through Lockerz, to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International."
Azokért a részekért, amit mi nem tudunk megnézni pedig megkapjuk az USA csapata által ezekből a videókból szerzett pontokat.
-
M1L4N
csendes tag
Halljátok most ugye az van hogy Amerika VS. többi ország és ez most mit jelent annyit tudok hogy az amerikai pontokat is meg kapjuk nem ? -
M1L4N
csendes tag
Sziasztok új vagyok még most kezdtem de olvastam a bejegyzéseket szóval érdekel

1 KÉRDÉSEM volna hogy mi az hogy ESÉLYT tudok venni ha erről valaki felvilágosítana megköszönném ! -
bigmarks
csendes tag
6 új videó

-
Lien
aktív tag
Wonder who's winning March Radness? Luckily, we have two sportscasters dropping by the Lockerz studio later today to give us the expert play by play. How many PTZ have you earned today? Get earning as many as you can so your team can be the winners of their own exclusive redemption.
Nem tudom annyira értelmezni, de nem ma fognak egy újabb eredmény hirdetéssel előrukkolni?
-
Norbancs
tag
Megéri a pólóért szenvedni? Úgy értem nem lehet egyszerűen csak nyomatni egyet?

Mert lehet, hogy meg tudnám csinálni a z-listerséget még ma (3 reg kéne még), de ha esetleg ezután valami még egyedibb cuccot osztogatnának...hát, megenne a fene.

-
bigmarks
csendes tag
province, provincia vagyis tartomány, ami megyét jelent, de aznélkül is kiküldik a cuccot, felesleges ezen vitázni de azér szerintem is maathenak van igaza, sokkal tapasztaltabb szerintem egyeseknél
-
maathe
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Képzeld tudok olvasni, sőt az angolt is értem de akkor szerinted mért linkeltél EZT pár hónapja? Ha értelmeznéd a State/Province jelentését akkor rájönnél hogy a HU sehogy sem illik oda. Aztán nézzél hülyének.
-
GabN73
addikt
válasz
Mad Monkey
üzenetére
hát akkor 4 nap alatt kellene meghívnom 10 embert

-
codika91
csendes tag
Én direkt megcsináltam idő előtt, viszont ha vmi jobb ajándék lesz akkor majd rágom a kefét

-
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Szerintem tárgyi ajándék már nem lesz.
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
Mad Monkey
üzenetére
El tudom képzelni, hogy jobb dolgot kap majd aki ezután kerül be a Z-listbe.
-
Mad Monkey
csendes tag
Z-List Update: If you've made Z-List recently, be sure to update your Settings so we can get you the exclusive Lockerz tee. If you're not yet on the Z-List, remember you only have til March 19 at 11:59 PM EST — four more days — if you want to the T-shirt that's soon to be a collector's item!
Siessünk akkor (aki még nem z-list-es)!!
-
NEXT LP
tag
Ez az amire gondolok, és veszélytelen is?[link]
-
sylar56
újonc
be
-
GeGe97
csendes tag
Ti betudtok lépni?
-
GeGe97
csendes tag
Ma lettem Z list. Mikor jön kb email?
-
sagesz93
addikt
válasz
Mad Monkey
üzenetére
el, de gondolom ezt úgy kell értelmezni, hogy amit egy éve szereztél azon a napon pontot, az avul el.
-
Mad Monkey
csendes tag
visszatérve a hozzászólásomra:
akkor egy év múlva elavulnak a pontok vagy sem?
előre is köszi! -
nonee26
csendes tag
Sziasztok!Jól látom hogy vannak olyan "ajándék" pontok amivel garantált a nyeremény?a polok között az elsö dolog az ,kérdezem én csak akkor lehet aztis beváltani ha kinyit a bolt?valószinűnek tartom csak gondoltam megkérdem..

-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Na igen, erre én is kíváncsi lennék.
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Volt egy hír amiben EZ a link volt és írták hogy ez alapján kell kitölteni azt a részt. Azért megmutathatnád azt a hírt amiben HU-t írnak.
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
bigmarks
üzenetére
Visszatérve a megyekódos témához, valószínűleg nem gond ha azt írod oda, mert nem fogják nézni, viszont tényleg nem értem miért írkáljátok, hogy szerintetek az kell oda, mikor egyértelműen le van írva több helyen is a lockerz által, hogy HU-t kell oda írnunk. Többet nem hozom fel a témát ígérem.

-
bigmarks
csendes tag
szerintem is, elvileg csak amerikaiaknak kell kitölteni, deha ki is tölti valaki akkor sem országkódot hanem megyekódot, mert van olyan ország aminek nem 2 hanem többjegyű az országrövidítése, és az már eleve nem passzol. De ez nélkül is eljut a csomag, bár ott tartanánk
-
GabN73
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
hát nemtudom,ha az USA-ból hívnak akkor elméletileg elé kell írni a 11et is
-
bigmarks
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
de ha countryhoz megadod hogy Hungary, akkor mért kéne leírni a rövidítését is?egyértelmű hogy a megye rövidítése kell, mert ha megnézed az ország rövidítéseit, akkor nem mindegyik 2jegyű.
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Mégis miről beszéltél?
-
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Tényleg nem ismert nagyon ez a megyekód, de mint látod van, csak az a baj hogy a kutya se fogja nézni szerintem, mikor utazik a csomag a kis hazánkba.
-
maathe
senior tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
De van olyan hogy megye kód, és ha tudnád a State és a Province jelentését akkor nem írnál hülyeségeket. Amúgy is már be van állítva hogy Hungary akkor minek még 1x beírni?
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
bigmarks
üzenetére
Olyan nekünk nincsen, hogy megye kód!! Nem tudom ezt honnan vette valaki, de a fórum legelejétől mondja vki folyton a téves infókat. (Jó, lehet, hogy nem gond ha azt írod be, és akkor is ide talál ill elküldik a csomagot, de) a State/Province részhez mindannyiunknak azt kell írnia, hogy HU !!! Nem vmi bonyolult szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Menjenek aludni az amcsik xD

nekem nem engedíí.