- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ezt írtam én is, egy kábelen nem megy. Ezért kell külön kábelre, külön csatlakozóra tenni. Bár így sem lesz egy SCSI-rendszer, viszont megdöbbentően gyorsabb lesz (mármint komolyabb terhelés esetén).
Csak kvázi egyszerréről van szó, természetesen. Mert hiába ad ténylegesen egyszerre két vinyó, ha az alrendszer, ami fogadja, csak egymás után tudja kezelni. :)
Sipi -
Sipi
addikt
Szerintem ha külön IDE-csatira kötöd őket (nem egy csatin belül primary-secondary), DMA-átvitel és UDMA be van minden eszközre kapcsolva, szinte egyszerre mehet. (Nem merek megesküdni, hogy teljesen egyszerre, de szerintem vehető annak.)
És tényleg nincs köze a seniorsághoz. :) Azt csak azért kaptam, mert sokat OFF-oltam a Fáradt Gőzben. :D
Sipi -
Sipi
addikt
Én is láttam, sőt, háztetőn is. :D :D :D
Most nem arra értem, hogy 32 mega memória esetén, gimpet használva mi lesz. De pl. 256 memával egy általános szerver, vagy 256 megával az otthoni KDE-m tvnézésnél, egyszerűbb játékok alatt, office-munkák közben nem swapelt még sosem.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest