- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell, automatikus a dolog (rég használtam Brave-t, ezért most direkt kipróbáltam)
Összekapcsoltam telóval, Prohardver-t a könyvjelzőkhöz adtam a gépen, pár másodperc alatt megjelent a telón is a Brave-ben. -
-
cigam
titán
Tudom hogy nem értek hozzá, de külső látványtervhez minek a falvastagság?
Amúgy SweetHome3D
-
Sonja
nagyúr
-
0xmilan
addikt
Firefoxon anno Leechblock-ot hasznaltam - meg az NG verzio elott, valoszinuleg a quantumos is ugyanazt tudja.
-
Dave™
nagyúr
Share gomb kell hogy legyen (zöld), alatta pedig access. A felső mezőt kell választani, nem az alsót.
Lehet paraméterezhető ez is mint a TV, tegnap próbáltam először, így passzolom. Alapból tényleg fapadosnak tűnik, főleg a TV-hez képest, de másodlagos megoldásnak megteszi.
-
-
Rimuru
veterán
Nem kell hozza semmi, csatold fel az iso-t valahova, majd winecfg-ben add hozza egy meghajtokent, ott be tudod allitani a tipusat, pl cd-nek.
Eles rendszeren levo programok futtatasaval szerintem vigyazz nehogy elrontson valamit. (pl wineprefixnek tilos letezo win telepitest megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- VoLTE/VoWiFi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest