- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
Flowtation #376 üzenetére
felirat_egetes () {for i in *avi; do ffmpeg -i $i -c:v libx264 -vf subtitles=${i:0:-4}srt ${i%.*}.mp4; done;}
-
BoB
veterán
válasz
Flowtation #286 üzenetére
"jó videóvágásra is?"
Miért, nem arról volt szó?
-
válasz
Flowtation #129 üzenetére
Azért megfelelő gépnél már normális igény, hogy a kinézete is szemrevaló legyen! ☺️
Sejtettem ezt a ritka frissítést amúgy, ezért is kérdeztem, köszi!
Debiannal ilyen a rolling is, a testing frissítésétől nem nagyon tér el. (jó ez így) Gyakoriságában gondoltam, igaz sokszor csomagokban sem. -
válasz
Flowtation #126 üzenetére
Gondoltam, hogy nincs ilyen gond, szerintem van rá kapacitásuk, hogy jól összerakják, teszteljék.
Jó, nem eszik keveset, de már e nem annyira lényeges egy átlagos gépnél, főleg a böngészés étvágya mellett.Anno valamelyik hsz-ben írtam is (kép is volt), hogy a kezdeti különbség Cinnamon és KDE között teljesen eltűnt x FF oldal megnyitása után talán még meg is előzte RAM használatban a KDE a Cinnamont.
Hogy jönnek a frissítések, naponta, mint az Archnál vagy ritkábban? Igaz Sid alapon kicsit más lehet, mint Archnál.
-
válasz
Flowtation #119 üzenetére
Persze, nem mondom, hogy rossz, csak nekem a Budgie-vel együtt kicsit szokatlan, ami érthető a Cinnamon/Mate egyszerűségének megszokása miatt.
Azt nem tudom, hogy maguk a kínaiak mennyire használják, a Kylint azt eléggé, még a világ 2 első supercomputerén is az fut! Persze ott nem kell a csoda DE.
Azt látom, hogy Debian unstable alapú rolling disztró, nem volt stabilitással problémád eddig?
-
válasz
Flowtation #117 üzenetére
☺️ Nincs mit igazán.
A kínai csodához illik is a sok girbe-gurba karakter.😀 -
válasz
Flowtation #115 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest