- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy buta programokat használok. A távasztali programom is ugyanaz, amit megszoktam (Remmina), a torrent programom is, a képnézőm sem buta, sőt kifejezetten a legjobb programok, és mégse Gnome, vagy KDE-s. Kipróbáltam 3 féle Office programot, és fölénnyel az OnlyOffice program nyert. Minden kritikus doksimat meg tudta nyitni, és a pdf-eket is, ráadásul gyorsabban. Menteni ugyanúgy lehet vele doc-okat pdf-be, excel filejaim is tökéletesen jelennek meg, úgyhogy libreoffice ment a lecsóba.
Amúgy meg olyan egzotikus programokat is használok, mint sacd exctractor (igaz csak terminlos), vagy Flacon (Flac-ek szétbontására javarészt), FF Multi converter (videó konvertálásra is), de ezeket régebben is használtam, és szintén a legjobbak között vannak, nem véletlenül keresgéltem ezeket annyira anno. Xnview meg már Win alatt is a legjobbak között volt, szal attól hogy Openboxozom baromira nem azt jelenti, hogy igénytelen programokat használok. De nem is azt jelenti, hogy minden programot felrakok amit mondanak nekem, aztán egy túlbúrjánzott linuxom lesz. Én kérek elnézést, hogy ésszel használom a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest