- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vladi
nagyúr
Mondjuk én láttam megoldást erre, hogy xy libből 2 féle van fenn. Verziószámmal jelölve.
Nade üsse kő, akkor létezzen ez a megoldás. Csak ebből elkezdett az következni, hogy amit a disztribútornak nincs kedve csomagolni, arra azt mondja. telepítsd flatpakból. Köszi.
Ez fedora esetében kifejezetten pikáns. Ugyanis fedora 34-re sikerült becsomagolni, de el9-re már nem. f34-ből csinál egy el9-et, csak épp a csomag nem sikerül. Jah, kilóg a lóláb, hogy ezen is spórolni akarnak.
Közben a fedora 34 csomag meg vígan felmegy még a függőségeket is lekezeli.
-
Vladi
nagyúr
-
-
Vladi
nagyúr
Ha már freebsd: valóban sokkal kisebb az erőforrás igénye, ami pratikus. Plusz hosszan támogatott, ami nekem elvárás. Úgy emlékszem 5+2 év?
Ugyanakkor szépen el van választva a user space a system place-től. tehát nagyon frissek a programok. Ezt ügyesen megoldották.
Ami probléma: az automatizálás teljes hiánya. Oké én elfogadom, hogy ezt nem tették fel a célok listájára. De! Ehhez bizony a jelenleginél sokkal komolyabb közösségi tudásmegosztás kell! Tehát olyan nincs, hogy ne legyen normális youtube csatorna freebsd-re.
Oké van 1 db. Oké az tényleg jó. De installt például csak virtuális gépen mutat. Én azt derekasan végigcsináltam, az erdmény egy használhatatlan gép lett. Mert nemvirutuális gépen 2-3 lépés kell még pluszba. Ezt elfelejtette említeni.
Jah és mélyterminál nunu. Hát nem kértem, hát nem csinált. Egyemazuzáját.
-
Vladi
nagyúr
2002-óta használok linuxot, 2006-óta 98%-ban csak azt. főleg redhat cuccokat.
Azóta annyi változott, hogy született 2 gyermekem akik elérték az iskolás kort. Most mindkettő kapott egy 10+éves lapotopot. erre ment linux mint, mert:
- kellett a változatosság
- kellett valami ami hosszabban támogatott
- ami jól viseli a szűk hardvert
- meg kell tanulniuk, én fogom tanítani windowzt meg tenyeret simogatni majd megtanulnak az oskolában. az iskolai tananyag nem probléma nekik, meg az nem tudás.Úgyhoy a linuxosok osztódással szaporodnak. Így jártatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest