- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
ubyegon2 #11351 üzenetére
Igen, tiszta volt
Hál' istennek a gépekhez, driverekhez nem vagyok teljesen laikus, rendszergizda lévén, csak a linuxot mostanság kezdtem alaposabban tesztelgetni. Leírásokat is elég sokáig kerestem, mire találtam egy olyat ami megbízható és frissebb, nem több éves.
A Mint pedig lehet 19.2-es, hétvégén kaptam le a linuxmint.com-os oldalról.
Köszönöm az észrevételeket, igyekszem tartani magam ezekhez
-
szucstom
őstag
válasz
ubyegon2 #11342 üzenetére
Hali!
Linux Mint 19 Tara, Rufus segítségével USB-ről live cd-ként bootolva, majd telepítve. Telepítés elején felajánlotta, hogy a Windows Boot Manager mellé/alá feltelepíti magát. Intel i3 5005u; nvidia geforce 920m 2gb a főbb hardverek. SSD-re telepítve.
Annyit szerettem volna csak elérni, hogy a WoW Classicot működésre bírniSemmi mással nem játszok, azt is csak hobbi szinten amikor épp van rá kis időm. Találtam valami angol nyelvű leírást, ami alapján nekiláttam a Wine felrakásának, plusz írták, hogy érdemes a vulkan drivert is felrakni.
A megjelenítő tökéletesen működik egyébként.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
A napokban úgy döntöttem, átállnék linuxra windows10-ről. Szépen ment minden, fel is raktam windows 10 alá egyelőre, de van egy "kisebb gondom: az nvidia honlapjáról letöltött linuxra írt driver (vulkan driver azt hiszem a hivatalos neve) nem telepíthető. Elég lassan dolgozta fel a linux, és a folyamat közben elhalálozott valami hibás karakterkódon.
Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest