Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szucstom
üzenetére
Ugye tisztában vagy vele, hogy kb 100%-ban engem igazolsz!?
Nem tudom milyen asztali felülettel raktad fel a Mint-et, de ahhoz mind fullos, hogy CLI-t használj. Ha már terminalban ügyködsz, itt nincs mit tanulnod, ugorj neki a Debiannak, gyakorlatilag ugyanazekkel a felületekkel rakhatod fel, de az nem hagy elkényelmesedni. non-free driverek például nincsenek, PPA-k nincsenek, tárolókat viszont vehetsz fel a sources.list-ba! Szerintem annak, akinek van affinítása ezekhez a Linuxos bűvészkedésekhez, kifejezetten szórakoztató! Minél később próbálod ki, annál inkább bánni fogod, miért vártál vele eddig. A Mint csak annyi, hogy felrakod és használod.Csak próbaképpen menj fel a Debian weboldalára és próbáld eldünteni, melyik iso kéne neked, ha ez sikerül könnyen, akkor az azt jelenti, hogy már kezdhetsz is neki. Ez nem vicc, állandóan ezt irkálom, hogy csak az ugorjon neki, aki megtalálja a gépének és saját magának megfelelő verziót. Nincs benne semmi ördöngős dolog, de van akinek nem megy,,,,,,
Pihenésképpen egy
inxi -Fxxxterminal kimenetet berakhatnál ide, nem kéne kérdezősködnöm annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem tudom milyen asztali felülettel raktad fel a Mint-et, de ahhoz mind fullos, hogy CLI-t használj. Ha már terminalban ügyködsz, itt nincs mit tanulnod, ugorj neki a Debiannak, gyakorlatilag ugyanazekkel a felületekkel rakhatod fel, de az nem hagy elkényelmesedni. non-free driverek például nincsenek, PPA-k nincsenek, tárolókat viszont vehetsz fel a sources.list-ba! Szerintem annak, akinek van affinítása ezekhez a Linuxos bűvészkedésekhez, kifejezetten szórakoztató! Minél később próbálod ki, annál inkább bánni fogod, miért vártál vele eddig. A Mint csak annyi, hogy felrakod és használod.
Rowon