Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Igen, tiszta volt :D Hál' istennek a gépekhez, driverekhez nem vagyok teljesen laikus, rendszergizda lévén, csak a linuxot mostanság kezdtem alaposabban tesztelgetni. Leírásokat is elég sokáig kerestem, mire találtam egy olyat ami megbízható és frissebb, nem több éves.

A Mint pedig lehet 19.2-es, hétvégén kaptam le a linuxmint.com-os oldalról.

Köszönöm az észrevételeket, igyekszem tartani magam ezekhez :D

Super! Mondhattad volna hamarabb is, hogy rendszergizda vagy, akkor kicsit szájbarágósabban írom le! :DD De lényegében legalább jóval hamarabb összeáll a kép, ha hardvereket ismered meg úgy általánosságban otthon vagy a gépekben. Tudom magamról, mennyivel nehezebb tök laikusként eligazodni a tengernyi Linux disztró között. :P

Egyébként egész sok régi leírás használható, de értelemszerűen a driverekkel kapcsolatosak nem annyira. Meg ha inkább cli-s műveletekkel szeretnél operálni GUI-s megoldások helyett, akkor is időtálló a leírások jó része, de erre majd rájössz menet közben úgyis.

Ha komolyabban akarsz ismerkedni az alapokkal meg egyáltalán a Linux működésével, akkor viszont nem a Mint a te embered, az nagyanyámnak való, neked a Debian fog kelleni! ;)

Új hozzászólás Aktív témák