Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi az a semmi? Ki tudnád-e fejteni?
Az amire a fent megnevezett "nem hozzáértő női kolléga" minden valószínűség alapján használni akarja majd. Net. Teljesen alkalmatlan lesz rá. Az első javascripttel telerakott oldal fogja megfektetni a fenébe és a hiányzó lóerőt egy pálcika WM se fogja pótolni. -
-
Nos, a 22.3-nál valamit csavarhattak, mert 1 óra alatt 13% aksim ment el, ugyanazt csinálva amivel a 22.2 18%-ot evett.
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Szerintem alapvetően úgy voltak vele, hogy itt az alap verzió, olyan amilyen de úgy is lehet témázni ha valakinek ilyen vágyai vannak. Bár egyébként én arra röjettem rá, hogy nem is használom a menüt. Mármint super, aztán elkezdem gépelni azt az appot amire keresek majd enter. Az meg ugyan úgy működik mint eddig.
-
Hölgyekurak!
Ezzel mit lehet kezdeni? Cinnamon újraindítás háromszor megvolt, a gépet is rebootoltam kétszer. Kissé... hát nem ergonómikus.

-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Én a mintnél még nem gugliztam hogyan kéne kiszedni a Onedrive-ot, lecserélni a start menüt amit out of nowhere átvariáltak (na majd most), meg nem kellett azzal szórakoznom hogy a beragadt WU-t kezelgessem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Docker konténerizálás
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest