- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Próbáld ki a Cinnamon verziót Xfce helyett abban nincs ilyen probléma,amúgy ez szerintem inkább xfce-power-manager bug, mert ha energiakezelőben a monitor fül alatt az energiatakarékos módba helyezés ill. a monitor kikapcsolása tétlenség után csúszkákat lehúzom sohára akkor nem kapcsol ki a monitor, igaz így soha.
Sajnos ez Xfce hiba és évek óta nem javították. -
Bohus
aktív tag
Itt két megoldást is kínálnak ennek az orvoslására. Én a lightsOn scriptet használom, de még van vele gondom. Az Xscreensaver-t kapásból kidobtam, képernyővédővel nem lehet energiát megtakarítani. Az energiagazdálkodásnál állítottam be a monitor X idő utáni kikapcsolását. A lightsOn-t bepakoltam valahová, és az /etc/rc.local-ból indítom (a parancs után az xx érték legyen kisebb, mint a tétlenségi időintervallum másodpercben kifejezett értéke).
Most ott tartok, hogy VLC-vel működik, de pl. MiniTube-al nem. Ha kilövöm a szolgáltatást, majd parancssorból ismét elindítom, akkor működik. Elég fura jószág...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest