Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Itt két megoldást is kínálnak ennek az orvoslására. Én a lightsOn scriptet használom, de még van vele gondom. Az Xscreensaver-t kapásból kidobtam, képernyővédővel nem lehet energiát megtakarítani. Az energiagazdálkodásnál állítottam be a monitor X idő utáni kikapcsolását. A lightsOn-t bepakoltam valahová, és az /etc/rc.local-ból indítom (a parancs után az xx érték legyen kisebb, mint a tétlenségi időintervallum másodpercben kifejezett értéke).
Most ott tartok, hogy VLC-vel működik, de pl. MiniTube-al nem. Ha kilövöm a szolgáltatást, majd parancssorból ismét elindítom, akkor működik. Elég fura jószág...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon