- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Lathronos #1157 üzenetére
Amióta van linuxon is Steam (már SteomOS is van ugye), azóta sokat változott a helyzet. A DOTA2 már natívan fut linux alatt, nem kell hozzá semmiféle emuláció. Már egész sok játék fut natívan és sorra jelentik be a nagy címeket amik korábban csak win-re lettek volna elérhetőek.
Ha minden ilyen ütemben halad lassan elfogynak az érvek a win mellett mert már a játékok sem kötik oda az embereket.
-
MKLS
aktív tag
Én Manjaro Xfce-n vagyok már egy ideje, nagyon szeretem! Keress rá, van belőle egy Xfce minimal edition (testbuild, de nem hinném, hogy instabilabb lenne mint a teljes, sokkal kevesebb csomag van előtelepítve kb. 700Mb-s ISO) illetve van egy Netbook edition azis egy "csonkított" Xfce. Próbát megér szerintem.
-
MKLS
aktív tag
Nem feltétlenül sok, 32bites Mint 16 Cinnamon semmivel sem volt lassabb nálam az ős öreg mobil 1.8Ghz-es intel core duo T2400-on (igaz, hogy ez 2 magos már, de attól még gyenge) 1Gb rammal mint eddig bármelyik Xfce-s disztró.
Ettől függetlenül Manjaro Xfce-t használok a fenti csak saját tapasztalat.
-
MKLS
aktív tag
Próbáld ki a Cinnamon verziót Xfce helyett abban nincs ilyen probléma,amúgy ez szerintem inkább xfce-power-manager bug, mert ha energiakezelőben a monitor fül alatt az energiatakarékos módba helyezés ill. a monitor kikapcsolása tétlenség után csúszkákat lehúzom sohára akkor nem kapcsol ki a monitor, igaz így soha.
Sajnos ez Xfce hiba és évek óta nem javították. -
MKLS
aktív tag
Ma kijött a stable Linux Mint 16 Xfce és KDE.
Xfce-t hamarosan kipróbálom, most cinnamon van. -
MKLS
aktív tag
Jaja, jó a Petra cinnamonnal, bár én az Xfce-t várom belőle. Tetszik a cinnamon nagyon csak a korábbi Xubuntu 14.10 sokkal gyorsabb volt ennél ezen a gépen, igaz abban meg voltak apró de számomra bosszantó hibák amikkel itt nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest