Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább az FSTAB-ot szerkezteném a gksu gedit /etc/fstab paranccsal! Biztosabb ebben az esetben.
Amúgy nekem van egy inaktív Win-es partícióm HDD-n, annál is csak ez lenne beírva, ha csatolnám:
a x-gvfs az talán valami virtual-lal kapcsolatos, nem hiszem, hogy fontos, sok helyen be van írva az ntfs-3g, de ez sem kell.
Legjobb, ha ide is beírod +-ban az SSD miatt szükséges opciókat a meglévők elé és megnézed, minden OK-e!? Úgy szerintem jó lesz amúgy!
-
Bohus
aktív tag
Nálam jelenleg ilyen opciók sorakoznak az fstab állományban a csatolási pont után:
ntfs-3g rw,auto,user,windows_names,locale=hu_HU.utf8,uid=1000,gid=1000,dmask=022,fmask=022 0 0
Hosszú kísérletezgetés, majd finomhangolás után jutottam erre az eredményre. ( Egyszer már megosztottam, akkor többen is feleslegesen bonyolultnak, túl hosszúnak találták, de nekem így frankó.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon