- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika #1860 üzenetére
Szia!
tracker-miner
tracker-miner-fsEzekre pillants rá, nem futnak- e, mert okozhatnak ilyen 100%- os prociterhelést, bár régebben ez főleg az egyik Debianra volt jellemző! Simán ki lehet ezeket szedni a disztróból, mert semmi hasznuk nincs.
Másik 5let, hogy tedd fel a Firefox ESR változatot innen. Nekem is gondjaim voltak a legfrissebb Firefox használatával és az ESR- t használom azóta!
-
Bohus
aktív tag
válasz
Ne higgy a rendszerfigyelőnek, nézd meg top paranccsal, hogy mi a helyzet. Nálam a rendszerfigyelő pl. nem mutatja a BOINC daemon-t, holott az kihasznál minden felesleges procidőt, azaz ~100%-on fut a procim. Azt, hogy ez 17.1 specifikus hiba-e, nem tudom, eddig nem igen néztem rá a rendszerfigyelőre.
-
lev258
veterán
válasz
Meg kellene nézni, Live alatt is ezt látod-e. Meg persze nem árt egy memóriateszt se.
-
lev258
veterán
válasz
Szintén i3-as procim van, én viszont nem tapasztaltam hasonlót eddig. Bár az is igaz, hogy a NoScript sok szeméttől megkímél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest