- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Hopp, köszi, ez volt a megoldás!
Újra 36,3GB a szabad hely! Kellett nekem itt köcsögösködni meg pszichés problémákkal kűzdő rendes fórumtársakat triggerelni, amikor nem is értek valamihez...ubyegon@ThinkPad-A475:~$ flatpak uninstall --unusedThese runtimes in installation 'system' are pinned and won't be removed; see flatpak-pin(1):runtime/org.gtk.Gtk3theme.Adapta-Nokto/x86_64/3.22ID Ág Op1. [-] org.freedesktop.Platform.GL.default 24.08 r2. [-] org.freedesktop.Platform.GL.default 24.08extra r3. [-] org.kde.Platform 6.9 r4. [-] org.freedesktop.Platform.openh264 2.5.1 r5. [-] org.kde.Platform.Locale 6.9 rUninstall complete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újra 36,3GB a szabad hely! Kellett nekem itt köcsögösködni meg pszichés problémákkal kűzdő rendes fórumtársakat triggerelni, amikor nem is értek valamihez...
Rowon