- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #11750 üzenetére
Akkor procierőből tolja? Nem tudom pontosan mert régen próbálgattam már a hardveres gyorsítást kikapcsolva, de úgy rémlik mintha elegendő volna. Így viszont nem csoda, ha i7-et akarnak netezésre ajánlani.
Mondjuk legtöbbször 720p-ben nézem a videókat az is elég, mert nem rakom ki teljes képernyőre. -
törölt tag
válasz
zoltanz #11748 üzenetére
Ez mit jelent pontosan? A fHD24p filmek amik 10 Giga körül vannak menni fognak akadás nélkül? Youtube 1080/60p menni fog akadás nélkül? Ha igen akkor rendben van. Az már nem annyira érdekes, hogy 40% vagy 80% GPU terheléssel oldja meg. Több a villany meg a meleg, de ez a hardver úgy is már a végét járja.
-
törölt tag
válasz
Frawly #11745 üzenetére
Nem bővítem, netezni bőven lehet vele így is. Ezt a toldozgatást eljátszottam a s775 időkben is, semmi értelme csak a pénz megy vele. Majd ha úgy alakul akkor veszek valami fiatalabb konfigot. Lehet egy hónap, lehet egy év múlva, nem tudom.
Minecraft az egyetlen amivel játszom, de háromnegyed éve azt se indítottam már el úgyhogy az se igazán szempont már.
Netezés, filmnézés, social tevékenységek, telefon-, fényképezőgép adatmozgatás, ennyi az egész. -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #11742 üzenetére
Nem bánom, mert szeretem a W7-et is, de lejárt az ideje így sajnos le kell cserélni. Ma meg már sokkal egyszerűbbek a PC-s szokásaim, mint 4-6 éve, úgyhogy most sokkal könnyebb és egyszerűbb is rendszert váltani, érdemes volt várni is.
Liveboot kipróbáltam már, működik minden, lant is felismerte alapból az ezer éves alaplapon (amit a W7 pl. nem).
Megnéztem a programok nagy részét, letölthetőek natívan mind. Amit nem találok azt majd megkérdezem.Hard disk sentinelt és Aida64 sensorpanelt akarom kiváltani valami ingyenes megoldással, ha lehet.
Illetve amit még kérdezni akarok, hogy a néhány vinyóm ami anno NTFS-re lett formázva azokat érdemes újraformázni Linuxbarátabb megoldással és visszamásolni rá az adatokat vagy teljesen jó ha NTFS marad minden? -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #11739 üzenetére
Annyira nem gyenge csak régi, Ivy bridge Pentium G2140 3.3GHz, 8GB 1600-as DC kit ram, meg egy GT730 1GB GDDR5. És egy 60GB-os MLC OCZ Vertex3 SSD.
Nem tetszik se a W8 se a W10, W8-ra nem is érdemes áttérni, mert talán 3 éve sincs és kuka az is. Ezért voltam ennyi ideig W7-en, de három hét és lejár a támogatása. Már nem kotlok a gép előtt annyit, bőven kielégíti az elvárásaimat egy Linuxos gép. A programok amiket használok mind futnak, teljesen alap dolgok.
-
törölt tag
Hali.
A 4 verzió közül melyiket használják a legtöbben?
W7-es gépet váltana le, ha jól jártam utána jelenleg a Mint a legfelhasználóbarátabb egy puritán Windows-os felhasználónak.Ami érdekelne, hogy mennyi helyet foglal a végleges rendszer? A W7 kitakarítva a mai frissítésekkel körülbelül 31GB az alapvető programokkal. Jó lenne ha ennél kevesebbet foglalna. Illetve egy 4GB-os penre kivarázsolható a telepítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged