- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Felraktam a 19-es Tara-t. 64-bites (azért ez és nem a 32, mert a Skype deb-je nem megy 32-biten), XFCE verzió.
10 éves gép. Dell M1330, 2GB RAM, SSD.
Azt kell mondjam jobban megy, mint ami előtte rajta volt. Xubuntu 18.04 LTS.
Fluidabb, jobban kapkodja magát. Nem tudom, ha dobok bele 2x2GB-ot (más kérdés van-e értelme költeni rá), akkor mennyire lesz haladósabb...
Gondoltam csak beírom a tapasztalatom.Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon