- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
(#10959) NeoPampalini: otthoni egyik régi notin azt használom. Gond nélkül.
(#10960) ubyegon2: Köszi! A kékhalál hiányt megszokom hamar. Pislogtam is először, hogy de rég láttam már ilyet
(#10961) gregory91: Én eddig ilyennel Manjaro-n találkoztam. Az Intel integrált VGA nem tetszett neki. Reszelgettem, de véges volt a türelmem, így ráhagytam. Ment rá a Mint.
(#10966) Frawly: Rokonnak lett összetéve. Mivel a rááldozandó összeg = 0,-Ft, így ezt dobta a gép. Arra kell, hogy FB, meg Divx-es mesefilmek menjenek a gyereknek. Ezt a szintet még hozza szolidan. VGA-ra nem fog költeni szerintem a fentebb írt költséglimit miatt, de köszönöm a részletes AGP-s körképet.
-
mAtech
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10951 üzenetére
Jelentem kész. Hasonló a sebesség mint Win7-en, vagy kissé jobb is. Mindenesetre nincs BlueScreen kékhalál a Radeon 9200SE miatt (nyilván nem is támogatja a W7 már ezt a karit, az XP-s drivert meg nem szerette
).
Szóval marad a Mint. A benne lévő USB-s Bluetooth és WLAN kütyüt is felismerte gond nélkül.
-
mAtech
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10949 üzenetére
Köszi!
Teszek egy próbát lesz ami lesz. A 18.3-at LiveCD-ről próbáltam az elég tűrhető sebességgel ment (nem rosszabb, mint a Win7).
Esetleg maradhat még alternatíva az antiX, de azzal még abszolút semmilyen tapasztalatom nincs. Mondjuk Debian alapú, ergo talán nem annyira hochlinux
A.
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Egy régi gépre tenném fel a Mintet (v19.1, 32bit, XFCE).
P4, 3GHz, 2GB ram és ami a kérdésem lenne, hogy a Radeon 9200SE-hez hogy viszonyul a Mint?
Nem lesz gond vele? Ettől tartok leginkább, hogy azt nem fogja szeretni.Köszi,
A. -
mAtech
aktív tag
Hali!
Eddig nálam a Tara remek. Frissítést a frissítéskezelőből nyomom.
Ami nem volt a szoftverboltban, azt deb-ből raktam fel (Skype, Teamviewer). Remminával RDP-zés megy.Ami a terminált kívánja az a 7zip tömörítő (rar miatt). A Windows ablakos verzióhoz képest fura, de egyszerű és megszokható. Kedvem nem volt GUI-s verzió keresésére (már ha létezik). Jó ez így
Üdv, A.
-
mAtech
aktív tag
Felraktam a 19-es Tara-t. 64-bites (azért ez és nem a 32, mert a Skype deb-je nem megy 32-biten), XFCE verzió.
10 éves gép. Dell M1330, 2GB RAM, SSD.
Azt kell mondjam jobban megy, mint ami előtte rajta volt. Xubuntu 18.04 LTS.
Fluidabb, jobban kapkodja magát. Nem tudom, ha dobok bele 2x2GB-ot (más kérdés van-e értelme költeni rá), akkor mennyire lesz haladósabb...
Gondoltam csak beírom a tapasztalatom.Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged