- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
(#10959) NeoPampalini: otthoni egyik régi notin azt használom. Gond nélkül.
(#10960) ubyegon2: Köszi! A kékhalál hiányt megszokom hamar. Pislogtam is először, hogy de rég láttam már ilyet
(#10961) gregory91: Én eddig ilyennel Manjaro-n találkoztam. Az Intel integrált VGA nem tetszett neki. Reszelgettem, de véges volt a türelmem, így ráhagytam. Ment rá a Mint.
(#10966) Frawly: Rokonnak lett összetéve. Mivel a rááldozandó összeg = 0,-Ft, így ezt dobta a gép. Arra kell, hogy FB, meg Divx-es mesefilmek menjenek a gyereknek. Ezt a szintet még hozza szolidan. VGA-ra nem fog költeni szerintem a fentebb írt költséglimit miatt, de köszönöm a részletes AGP-s körképet.
-
mAtech
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10951 üzenetére
Jelentem kész. Hasonló a sebesség mint Win7-en, vagy kissé jobb is. Mindenesetre nincs BlueScreen kékhalál a Radeon 9200SE miatt (nyilván nem is támogatja a W7 már ezt a karit, az XP-s drivert meg nem szerette
).
Szóval marad a Mint. A benne lévő USB-s Bluetooth és WLAN kütyüt is felismerte gond nélkül.
-
mAtech
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10949 üzenetére
Köszi!
Teszek egy próbát lesz ami lesz. A 18.3-at LiveCD-ről próbáltam az elég tűrhető sebességgel ment (nem rosszabb, mint a Win7).
Esetleg maradhat még alternatíva az antiX, de azzal még abszolút semmilyen tapasztalatom nincs. Mondjuk Debian alapú, ergo talán nem annyira hochlinux
A.
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Egy régi gépre tenném fel a Mintet (v19.1, 32bit, XFCE).
P4, 3GHz, 2GB ram és ami a kérdésem lenne, hogy a Radeon 9200SE-hez hogy viszonyul a Mint?
Nem lesz gond vele? Ettől tartok leginkább, hogy azt nem fogja szeretni.Köszi,
A. -
mAtech
aktív tag
Hali!
Eddig nálam a Tara remek. Frissítést a frissítéskezelőből nyomom.
Ami nem volt a szoftverboltban, azt deb-ből raktam fel (Skype, Teamviewer). Remminával RDP-zés megy.Ami a terminált kívánja az a 7zip tömörítő (rar miatt). A Windows ablakos verzióhoz képest fura, de egyszerű és megszokható. Kedvem nem volt GUI-s verzió keresésére (már ha létezik). Jó ez így
Üdv, A.
-
mAtech
aktív tag
Felraktam a 19-es Tara-t. 64-bites (azért ez és nem a 32, mert a Skype deb-je nem megy 32-biten), XFCE verzió.
10 éves gép. Dell M1330, 2GB RAM, SSD.
Azt kell mondjam jobban megy, mint ami előtte rajta volt. Xubuntu 18.04 LTS.
Fluidabb, jobban kapkodja magát. Nem tudom, ha dobok bele 2x2GB-ot (más kérdés van-e értelme költeni rá), akkor mennyire lesz haladósabb...
Gondoltam csak beírom a tapasztalatom.Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged