- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
[link] Szerintem a Cinnamon esik össze. Most is arról írok. A grafika nagyon furákat csinál. Ctrl+Alt+F1 például most is megy a háttérben, látom is alul, ahogy ezt írom, hogy abban is megjelenik, közben pedig ide írok a ph! boxba. A képernyőn állandóan radírozni kell ha nem tudom valamilyen weblappal letakarítani egyszerre a képernyőt. Nem jön be az biztos a Ctrl+Alt+F2. A kijelentkezést az előbb csináltam, láttam is hogy van két lehetőség, eddig az alapértelmezettet (default Cinnamon) indítottam el, semmi változás. Annyi, hogy mára már nem írja, hogy indítsam újra a Cinnamont. Tetű lassan jön be a Mint és a töltő képernyőn először jónak tűnik a pontjaival, aztán újra jönne ez a logó, de már a pontok különböző sorrendben jelennek meg és csak fehérek. Nagyon gyanús volt már tegnap is elsőre ez. Továbbra is mondom, hogy semmit nem csináltam, ami ezt okozhatta, nem nyúltam semmihez, csak frissítést csináltam emiatt a gond miatt, gondolva hogy megoldja de nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Napelem
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Lexus, Toyota topik
- eBay
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon