Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Garmin topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még jó, hogy csak most olvastalak, mert már szerkesztettem a /boot-ból a grub.cfg-t, mondjuk muszáj is volt, mert enélkül el se indul a laptop.
Ezt pedig igencsak bánnám, mert vettem az öreg Toshibába egy használt Fury 120GB-os SSD-t és 6 perc alatt felugrott a Mint és viszonylag jól is bootol vele:linux /boot/vmlinuz-4.8.0-53-generic root=UUID=c68058b3-04e1-4afb-8bd3-6cf016e7c1aa ro quiet splash processor.nocst=1 $vt_handoff
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt pedig igencsak bánnám, mert vettem az öreg Toshibába egy használt Fury 120GB-os SSD-t és 6 perc alatt felugrott a Mint és viszonylag jól is bootol vele:
Rowon