- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprq
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Linux Mint Cinnamon és Windows 10 dual-boottal kapcsolatban. Készítettem egy bootolható USB-t a linux mint iso-ból, ezt sikerült is felrakni, volt egy külön partícióm direkt erre a célra, root,home,swap + grub mind megvan, hiba nélkül felment. Annyi még, hogy EFI módban nem tudtam USB-ről bootolni, csak Legacy módban.
Az lenne a problémám, hogy EFI módban ha elindítom a gépet akkor egyből a Windows 10 indul el, nincs grub ahol választhatnék. Ha átállítom Legacyre, akkor pedig egyből a Mint indul el, grub sehol sincs.
Azt szeretném tudni, hogy hol ronthattam el vagy hogy tudnám elővarázsolni a grubot vagy esetleg valami windowsos boot managert, egy easyBCD nevü programot néztem Win alatt, de az panaszkodik, hogy a gép EFI módban ezért nem tudok boot entrynek hozzáadni linuxot?
Válaszokat, segítséget előre is köszi, remélem érthetően fogalmaztam meg a problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon