- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
További fejlemények (?)...
Most annyit sikerült "elérnem" hogy valójában fennt vannak a driverek amik kezelénék az Intel / Amd grafikus kártyákat de sajnos a kettő közötti váltás okoz nagy gondot a rendszernek.
Kicsit olvasgattam az interneten és találtam ezt a "vgaswitcheroo" megoldást, amivel (elvileg) megoldható lenne a kettő közötti váltás. - Nos természetesen nem sikerült :\ Ugyanis kiolvastatom azt, hogy most mi van aktívban:
0:IGD:+:Pwr:0000:00:02.0
1:DIS: :DynOff:0000:03:00.0majd nyomom azt a commandot amivel (elvileg) át rakná a "DIS"-re ->
sudo echo DIS > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
de természetesen ez nem sikerül, ugyanis újra kiolvastatom és ugyan azokat az értékeket kapom vissza
További olvasgatások után találtam egy olyat, hogy ha Xorg.confban írom át a device-t akkor is Switchel (csak akkor manuálisan - de már ott tartok, hogy nekem nyóc hogy- csak switchelhessek a két device között) az AMD-re .. Ez meg is történt (elvileg) - csak annyi problémával, hogy ilyen esetben meg azt mondta nekem a rendszer amikor elindítottam, hogy a grafikus (xorg) felület nem indítható. Majd a Xorg fájlt (amit nagy kínszenvedések árán sikerült elkészítenem / elkészíttetnem a rendszerrel - mert az se ment olyan .... na mind1
) töröltem és mindenki happy .3 - Csak továbbra is az intel kártya az aktív...
Szóval, összegezve.
Amit szeretnék, hogy a két kártya között (akár manuálisan + ujraindításokkal - nem baj) tudjak váltani. És mind a két esetben ugyanúgy szépen lássam a kis fahéj felületecskét :3 (Xorg ne haljon meg..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest