Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sajnos amikor kiválasztom, hogy miről induljon, nem jelenik meg uefi soha:
akkor sem, ha alapból változtatok a sorrenden, közvetlenül biosban, sem akkor amikor f12 után megjelenik az usb drive és a windows boot lehetőség.Kétszer telepíttettem: először - sajnos - ész nélkül, csak gyerünk.
Mikor láttam, hogy nem megy a grub, akkor némi kutatkodás (https://ariszlo.wordpress.com/2014/07/07/trusty-install/) eredményeként kikapcsoltam a windowsban a gyors rendszerindítást. Mikor ezzel sem ment, akkor újra telepítettem ekkor biztos látható volt - sőt ki is választottam - az EFi beállítást az sda2 nél...Nem ugrik be, hogy a rendszerbetöltőt hol állítottam be: kiválasztottam az sda2 efinek, sda8 at ext4 és gyökér és formázandó...
Más: nem értem, hogy az efibootmgr ben beállított boot sorrend hova kerül letárolásra, illetve mi köze van a bios sorrendhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon