- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos0001
tag
az xfce kevesebb erőforrással is beéri, mint a mate. de: a lubuntu még kevesebbel is, és még mindig nem vacak. ha a mint tetszett, a lubuntu is vszleg tetszeni fog...(próbáltam mindet, nem 2 napig).
kde ellenjavallt mindenképpen.akár érdemes lehet kivárni (és nem feltétlenül elvetni) az xfce verzió megjelenését hosszú távra is, mindig a cinnamon és a mate után szokott kijönni.
-
lev258
veterán
Valamiért azt hittem, ez a BIOS-od (UEFI-d) egyedi menüje. Mert ott is látnod kellene különböző bejegyzéseket.
Én még sosem használtam ezt a programot, azt sem tudom, pontosan mibe piszkál bele.
Az a térképes link lehet hasznodra válna. Személyesen mégis egyszerűbb, meg több szem többet ... -
-
lev258
veterán
Valamelyik ablaknál alul kérdi, hova kerüljön a rendszerbetöltő.
Hirtelen nem tudom, Mint-nél is így van-e, de úgy emlékszem, Ubuntunál, ha UEFI módban indul a pendrive, akkor így jelenik meg először:
Ha nem UEFI-ben indul, akkor grafikusan (Ubuntu logó meg egyebek). 64 bites telepítővel próbálkozol, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest