- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
y510problema
csendes tag
Sziasztok! nemrégiben kezdtem el használni a mintet. Lenne pár kérdésem amit nem értek és nem találtam rá megoldást:
Még mielőtt bejelentkeznék a Mintbe megesik hogy ki kell kapcsolni a gépet. Rákattintok hogy leállás és a kér elsötétül de nem kapcsol ki a gép, ez elég zavaró nekem. Nem reagál semmire az egeret látom hogy mozog, de semmit se tudok előhívni és erőltetetten kell kikapcsolnom a bekapcsológombot folyamatosan nyomnom. Erre van valami megoldás?Miután feltelepítettem az nvidia drivert a beépített fényerő szabályzó nem működik, illetve a színeken is látszódik hogy nincs minden rendben. (nincsenek szép színátmenetek, arra tudok gondolni hogy nem 32 bitben jeleníti meg a színeket) Ezzel mit lehetne kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest