- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
y510problema
csendes tag
válasz
King Unique #5449 üzenetére
Helló! Bal alul menü -> rendszerbeállítások -> asztal -> csatolt kötetek "ki"
-
y510problema
csendes tag
Sziasztok! nemrégiben kezdtem el használni a mintet. Lenne pár kérdésem amit nem értek és nem találtam rá megoldást:
Még mielőtt bejelentkeznék a Mintbe megesik hogy ki kell kapcsolni a gépet. Rákattintok hogy leállás és a kér elsötétül de nem kapcsol ki a gép, ez elég zavaró nekem. Nem reagál semmire az egeret látom hogy mozog, de semmit se tudok előhívni és erőltetetten kell kikapcsolnom a bekapcsológombot folyamatosan nyomnom. Erre van valami megoldás?Miután feltelepítettem az nvidia drivert a beépített fényerő szabályzó nem működik, illetve a színeken is látszódik hogy nincs minden rendben. (nincsenek szép színátmenetek, arra tudok gondolni hogy nem 32 bitben jeleníti meg a színeket) Ezzel mit lehetne kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged