Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Én viszont igen. Kiróbáltam a Kubuntut (15.04), két napig bírtam vele. Apró dolgok rontották az összképet, pl. hiányos magyarítás, menüből parancsikon másnap már nem indította az alkalmazást...
Nálam a KDE a mainstream, gyengus gépre Xfce-t teszek. Két notebook-on használom KDE-vel Mintet, asztalin még MATE (17.0-ként telepítve), de ott is átállok majd KDE-re. Kipróbáltam mindegyiket, nekem ez jött be. A KDE verziót mostohagyerekként kezelik, véleményem szerint teljesen alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Assetto Corsa Rally
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon