- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Én viszont igen. Kiróbáltam a Kubuntut (15.04), két napig bírtam vele. Apró dolgok rontották az összképet, pl. hiányos magyarítás, menüből parancsikon másnap már nem indította az alkalmazást...
Nálam a KDE a mainstream, gyengus gépre Xfce-t teszek. Két notebook-on használom KDE-vel Mintet, asztalin még MATE (17.0-ként telepítve), de ott is átállok majd KDE-re. Kipróbáltam mindegyiket, nekem ez jött be. A KDE verziót mostohagyerekként kezelik, véleményem szerint teljesen alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Asztalos klub
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon