-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
rum-cajsz #181 üzenetére
Épp ezzel szenvedek én is, hogy az évek óta használt Ubuntum kezd nagyon nagyon lassú lenni, és másik disztrót akarok kipróbálni. Pont ezen a vonalon kezdtem én is kutakodni
Nekem az LMDE-re fog esni a választásom, úgy néz ki.
Bár még csak info szerző körúton vagyok, de egyelőre nem találok stabil, gyors, és lehetőleg rolling rendszert - ezen kívül.
Még a stabilitás miatt a Scientific tetszene, de az meg lassan fejlődik cserében.
Ha sikerrel járok az LMDE-vel akkor jövök gazdagítani a topicot.
(Látom még sima Mint-et is kevesen használnak. LMDE topicot ne is keressek.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest