Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT
    senior tag

Relatív. Az elsődleges kártya amelyik a PCIe x 16 /1 slotban tanyázik, persze a Taichi lapon ez is felülbírálható, lehet a /2 x16 slot is (hasonlóan mint a szerver chipsetes X99- ben). Bár Linux vs Win szempontból mindegy melyikkel jelentkezik be az oprendszer, Win alatt a driverben, Linux alatt a váltóban állítható a tükrözés, kiterjesztés, avagy az elsődleges kijelző. Két külön monitoron annyi, hogy realtime látható, 1 monitorra 2 csatival meg visszaszámol a jóváhagyás, addig kell átkapcsolni, jóváhagyni, amíg le nem telik az idő.

A két kártya egyidejüleg működik tehát, feltéve ha különbözőek, ha az egyik NV a másik Radeon, akkor semmi gond. Két NV is megoldható, de ott csak az egyik fog működni, ha a másik kell, akkor arra kell rábootolni UEFI- ből. Az már részletkérdés hogy 1 vagy 2 monitoron játszuk ezt.

Ezen a fotón pld látható hogy a félretró Radeon van az elsődleges slotban, a modernebb NV pedig a másodlagosban, de ezen a lapon mindegy, mindkét slot teljesértékű x16 lanes.

...és akkor ne sétáljak neki a Tiszának... Idedobod a képet erről a finoman szólva is egzotikus gépről, ahol patikán megy a 22-es Mint. :D

Ha megkérdezhetem, miért kell a két kártya? Vagy csak kíváncsiság? SLI-ben nem gondolkodtál két Nvidiával? Tudom, hogy ezek az újabbak már nem tudják, de szerintem a 900-as széria még ilyen. Volt nekem annak idején egy HD 7970-em, de valamiért nem voltam vele megelégedve. Melegedett, zabált, de igazi teljesítmény nem volt mögötte....vagy én úgy érzékeltem, hogy nincs. Többet vártam tőle, el is passzoltam. Nem ASUS volt, hanem XFX.

Suspend, Mint 21. Semmi probléma. Végre. :R

Új hozzászólás Aktív témák