Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig hasznosak!
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Rowon