Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Megoldódott, újratelepítettem az applet-et, viszont ez még nem volt elég.

Arra már nem emlékszem, hogy valami korábbi verzióban is voltak-e ikonok, mindenesetre a megfejtés az volt, hogy nemes egyszerűséggel KIKAPCSOLTA gyanúm szerint egy update a hőmérséklet kijelzést, és csak ikonok maradtak.
Visszakapcsoltam, de még mindig kellett egy gép újraindítás, mert bármit állítgattam, nem kelt életre az érzékelők listája, szóval volt itt valami turpisság a dologban. Valószínű az sem véletlen, hogy az újraindítás után egyből jött is egy update az applet-hez.

Most már megint jó, nyugodtan fogok aludni, főleg ha abbahagyják itt a faluban ezt a borzalmas mulatós zenét.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon