Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekete.puma #15483 üzenetére
Belekeveredtél a dolgokba kicsit, mint majom a házicérnába!
Egyrészt semmit nem állítottam, mindössze a tényeket idéztem a point release metodikáról, de ez persze nem zárja ki a 22.1, de még a 22 verzió használhatóságát sem, mivel mind LTS, de ha valaki mégis frissít a 22.1-ről 22.2-re, akkor az LTS kernel maradni fog, ha friss telepítéssel rakod fel a 22.2 verzióta, az már új kernellel jön ki. Ezek a tények, az előbb meg linkeltem a logikáját is.
Nyilván a friss verzió felrakásában az is dönthet, ha valakit érdekelnek a Linux Mint asztali felület újításai ill a többi érdekesség, mint a natívan meglévő fingerprint reader és társai. A rendszer stabilítása nem fog változni, ahogy az eddigiek alapján kilogikázhattuk!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest