Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
orion1025
üzenetére
"Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz."
Mihez kér jelszót? Nálam napi használatnál max. akkor, ha valami biztonsági frissítés van, egyébként nem kell.
"A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden."
Ez így elég homályos, amit leírtál. Mit, hol és hogyan szeretnél elindítani? Hibaüzenet mit mond?
Egyébként én már nagyjából leszoktam a "tiszta Wine" használatáról, ott a Lutris, azzal mindent be lehet állítani külön-külön, nem kavarnak be egymásnak az alkalmazások. Telepíteni is "windows-os" élmény benne bármit, next-next-finish, aztán start.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon