- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
orion1025 #15036 üzenetére
"Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz."
Mihez kér jelszót? Nálam napi használatnál max. akkor, ha valami biztonsági frissítés van, egyébként nem kell.
"A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden."
Ez így elég homályos, amit leírtál. Mit, hol és hogyan szeretnél elindítani? Hibaüzenet mit mond?
Egyébként én már nagyjából leszoktam a "tiszta Wine" használatáról, ott a Lutris, azzal mindent be lehet állítani külön-külön, nem kavarnak be egymásnak az alkalmazások. Telepíteni is "windows-os" élmény benne bármit, next-next-finish, aztán start.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest