- Telekom mobilszolgáltatások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Petya XT #14906 üzenetére
Nem feltétlenül a támogatottság az oka, hanem az egyre gyakoribb frissítési hibák, bugok, kék halálok. Az utolsó összegző update csomag kék halálozott boot után, a hangkártyám drivere miatt, aminek az elhárítása nem kevés monyákolásomba került. A rendszer mérete is egyre jobban hízik, bár ez még a legkisebb gondom, de egy olyan oprendszert szeretnék, ami elé lerakom magam esténként a kevés időmben, és nem kell faragni, pötyögni, megy és kész. Már nem játszok PC-n vagy 15 éve, semmi lényegesre nem használom, csak ott van az a pár apró néhány megás program, ami kétlem, hogy linux alatt futna rendesen. Szóval nem szeretnék terminálozni, gépelni, kínlódni a fél éves kiadásokkal, meg azok után barkácsolni, ezért szemeztem a Mint-el, fapadosnak tűnik, és ilyet kerestem. Már egy ideje érett a gondolat, de a fentebb említettek tartottak vissza, főleg a múltban tapasztaltak, hogy hiába akartam, a hajam kitéptem már, hogy csak a kínlódás volt, pedig az Ubuntu tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest