Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem. A kérdés, hogy mi legyen azon a RANDisk-en? Mire használtassam a rendszerrel? Az egész tmp-t kellene átirányítani?
A Firefox magától is tud RAM-ba dolgozni. Azt már megtaláltam. Jóval gyorsabb lett (a gépben 32G RAM van ezért bőven adtam neki). Miatta már nem érdemes RAMDisk-et létrehozni.
Mást tudok vele gyorsítani?Más:
Valaki tud nekem segíteni? Mi baj ezzel a paranccsal:/usr/bin/zip -8 -roq /MENTES/Dokumentumok/Erus_Dokumentumok-$(date +%Y-%m-%d).zip /media/Resilio-sync/Documents_Erus -x /media/Resilio-sync/eagle/.sync/* 2>&1 | mail -s "Az Erus dokumentumainak mentése megtörtént" root
A cron futtatná hetente az 1. napon éjjel.
Ez az (hiba)üzenet a mail-ben:/bin/sh: 1: Syntax error: end of file unexpected (expecting ")")
Amennyit értek angolul abból nem értem, hogy váratlan " karakter, de az elvárt is " karakter?
A furcsa, hogy parancssorból lefut a parancs és kiküldi a helyes levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon