Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Tényleg nem nagyon van kézzel fogható tipp, mi ez az anomális a Mint 21/Ununtu 22.04 install témával. 21-re stabilan lehet amúgy frissíteni és kb addig egyszerű, amíg nem lakod be a rendszert!
Jó ideje fenn van a napi használatú notebookon nekem is, mégis a 20.3-at használom még mindig, lusta vagyok átköltözni....Amúgy milyen receptben használnak mentát és fahéjat? Most már tényleg érdekel. Egyesek szerint még kardamom is megy hozzájuk.
Sose gondolkodtam ezen komolyan még, szerintem az írek tudják! De amúgy nincs összefüggés, tetszett nekik a Mint név OS-nek, meg tetszett nekik a Cinnamon is DE-nek, hogy együtt ennyire sikeres lett/maradt...akkor már a fura ízkombináción se változtassunk!
Összeraktam egy új szervert itthonra, aztán abba akarok olyan adattárolót, ami a hálókártya sebességét tudja, vagy legalább összemérhető vele.
Hát akkor tényleg valami hűtést igénylő OEM SSD kellene neked, erre én is ezt a két említett márkát vadásznám! Itt van még ez a két Samu OEM, ha látsz ezekből az Aprón, azokat is veheted! Boltban ezek rohadt drágák, mármint a 970 EVO ls EVO Plus, Hynix meg csak OEM-et gyárt, de szintén nagyon jó minőségűek.
Bennem tablet esetén fel sem merülne, hogy Linuxot rakjak fel rá! Talán pont azért, mert nem lenne ennyi türelmem bíbelődni vele, mint neked!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó ideje fenn van a napi használatú notebookon nekem is, mégis a 20.3-at használom még mindig, lusta vagyok átköltözni....![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon