Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Mentés megvolt, az usb-vel volt valami gebasz, így őskövület DVD-s telepítés volt.
    Eddig minden oké, szinte zökkenőmentesen visszamentettem a dolgaimat (már csak a gyereké van vissza, az meg nem olyan sok).
    A NAS meg nyomtató, megy NAS-nyomtató beállításokat még meg kell csinálni, de hát nem lóverseny. Ha beválik, akkor a támogatás végéig ott is marad, ahol van.
    Amúgy furcsa volt, hogy valami EFI-t szorgalmazott, hogy olyan kellene, folytatás csak saját kockázatra... Na fogalmam sincs mi az, de láttam már a fórumon, hogy van ilyen. Eddig sem volt, gondolom eztán sem kell (lustasági rátám a kor előrehaladtával dinamikusan növekszik :D)

Super, gondoltam, hogy menni fog minden, szerintem jó ideig használhatod gond nélkül, max a .1 , 2 ,3 alverziók jönnek, amire viszont egyszerű lesz a frissítés.

Amúgy furcsa volt, hogy valami EFI-t szorgalmazott, hogy olyan kellene, folytatás csak saját kockázatra...

Valóban, ezt el is felejtettem említeni, hogy ne foglalkozz vele, már a 20.3-nál is volt ez a figyelmeztetés, nyilván modernebb gépeknél számít, ahol már kiforrott az EFI rendszere, régi notebookjaim is még a legacy-t szeretik, ezeken a gépeken nem is kéne felugrani ennek a figyelmeztető ablaknak! Idegesítő ez a figyelmeztetés, de szerencsére nincs jelentősége, vagy legacy-s géped van vagy UEFI-s és nyilván így fogsz telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák