Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mentés megvolt, az usb-vel volt valami gebasz, így őskövület DVD-s telepítés volt.
Eddig minden oké, szinte zökkenőmentesen visszamentettem a dolgaimat (már csak a gyereké van vissza, az meg nem olyan sok).
A NAS meg nyomtató, megy NAS-nyomtató beállításokat még meg kell csinálni, de hát nem lóverseny. Ha beválik, akkor a támogatás végéig ott is marad, ahol van.
Amúgy furcsa volt, hogy valami EFI-t szorgalmazott, hogy olyan kellene, folytatás csak saját kockázatra... Na fogalmam sincs mi az, de láttam már a fórumon, hogy van ilyen. Eddig sem volt, gondolom eztán sem kell (lustasági rátám a kor előrehaladtával dinamikusan növekszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Rowon