- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!
Ez pár hardvernél tényleg előfordulhat, de az is megzavarhatja a gépet, ha shutdownt nyomsz és hamarabb lecsapod a tetejét.
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest