Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!
Ez pár hardvernél tényleg előfordulhat, de az is megzavarhatja a gépet, ha shutdownt nyomsz és hamarabb lecsapod a tetejét.
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BMW topik
- ASUS routerek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Rowon