Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!
Ez pár hardvernél tényleg előfordulhat, de az is megzavarhatja a gépet, ha shutdownt nyomsz és hamarabb lecsapod a tetejét.
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Közben megnéztem én is, de ezen a friss telepítésen(new 860 EVO 1TB SSD) nincs kikapcsolva a screensaver és a lecsukás is suspenden van, nem volt még ezzel gond, az előző telepítéssel egy két esetben nálam se állt le, mert reggel éreztem, hogy meleg a CPU alatt és kevés volt az akkuidő is. Talán már ezzel is volt egyszer, de akkor nem lőttem ki egy filmet, csak megállítottam. No akkor nem túl jól suspendelt.
Rowon