-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
lev258
üzenetére
Éppen én is ezt találtam az előbb, már alkalmaztam, most indítom újra a gépet.
Erről a gépről nem nyomtatok 100%, ez tanuló gép és pár dolgot szeretnék rajta csinálni amihez sok motyót össze kellett kukáznom.Szerk: már újra is indult és elvileg csak egy sort írt be és megállt az írás. ( egyelőre)
Még a samba-val valami hiba, de azt még kikukázom mi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- One mobilszolgáltatások
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon